![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Našťastie dnes sa zdá byť nič zlého na mojej pracovnej ploche! Bol som na webových stránkach a rozhodujúci prevzali pamäte poradca nástroj doodah a dostal po tomto testovaní: ![]() Teraz ma správne, ak zle, ale to je 4096 Gb RAM, to hovorí moja doska pojme .. Vie niekto, o 1TB DDR RAM nalepiť na predaj? = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, myslím, že až na balled že jeden kúsok ... válet sa.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| : P haha .. Viete, že vtip o 1TB palicu ... ale vážne .. Zaujímalo by ma, koľko rokov bude .. Nie je to tak dávno, keď môj otec kúpil PC (ten prvý som použil) pevného disku bola vec MB - ani GB .. I'll check s ním - on povedal, že je iba 1 MB, ale môže mu byť vtip, preháňania alebo zrovna to zle ..
|
| |||
| |||
| I dont think jeden terabajt drevo RAM je v dielach sme len dostali 4GB palice, ďalší veľký krok je budova do procesora Cell nemá moc rád. To umožňuje obrovskú pamäť pásma tak, teším sa na to! |
|
| |||
| |||
| Dajte jej 10 rokov a my všetci sa beží Tb palice RAM Ohlédnutí za Gb ako my Mb:) |
|
| |||
| |||
| Nemusí to byť idealističtí predné pre budúcnosť, ale v prípade, že spôsob, ktorým sa mení a dopĺňa technológia funguje, alebo nie - TB palice s najväčšou pravdepodobnosťou bude ešte k dispozícii, každý rok na pamäťovú kartu s kapacitou telefónu alebo iného zariadenia prakticky na dvojnásobok, ak nie viac -- Nie je to tak dávno jedna karta 12MB by bolo "Woah" dnes nie je vôbec bežné, aby sa o poncing s 2 GB kartou tam (alebo viac).
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |