![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Срећом, данас ништа не чини се да је погрешно у мом десктопу! Био сам на критичан уеб странице и преузети меморијску савјетник алат Доодле и добио ово након скенирања: ![]() Сад ме исправите ако је криво, али тај 4096 ГБ РАМ-а, каже она моја матична плоча може држати .. Било ко кноткле над 1Тб ДДР РАМ стицк за продају? = Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп, мислим да баллед се да је један мало ... лол.
|
| |||
| |||
| : П хаха .. Знате ли виц о 1ТБ стицк ... али озбиљно .. Питам се колико година бит ће .. Не тако давно, када мој тата купио ПЦ (први сам користио) хард диск је ствар мегабајта - не раван ГБ .. Ја ћу проверити са њим - рекао је да је само 1МБ, али је мај бити шаљив, претјерали или праведан је добио то криво ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| ЈА донт мислити један штап терабыте РАМ-а је у радовима, ми смо тек добили 4ГБ штапови, следећи велики корак је зграда је у доста личи Целл процесор ради. То омогућава велику меморијску пропусност па Им 'очекивање то да! |
|
| |||
| |||
| Дајте јој 10 године, а ми ћемо сви бити покренут ТБ штапићи РАМ тражите назад на ГБ шта нам је чинити Мб:) |
|
| |||
| |||
| Он мај не буде испред идеалистички за будућност, али ако начин на који технологија ради измене или не - ТБ штапићи највероватније ће и даље бити на располагању, и сваке године меморы стицк капацитета за телефон или други уређај практично дубл ако не и више -- не тако давно један 12мб картица би била "Уоах" сада уопце није необично да се о понцинг са 2ГБ картица тамо (или више).
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Принтање Ексцел - "Оут оф Меморы. Сачувај затворен или отворити датотеке или било који Апликације" Еррор | руипистола | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 23 мај 2009 01:18 |
| Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 13 март 2009 15:56 |
| Не може се ставити "Енабле" функција "на" у Биос реф ЦД / ДВД. | асхмехта | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 8 | 17. јуна 2008 02:56 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| Могу ли сигурно реформатизовати празну партицију за повраћај "користи" меморије? | ТРУЕфранцесца | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 16 јануар 2008 08:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |