мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Пресудно. Меморије "стручњаци"

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Нов 2008, 03:17
Мембер Гроуп

Default Пресудно. Меморије "стручњаци"

Срећом, данас ништа не чини се да је погрешно у мом десктопу!

Био сам на критичан уеб странице и преузети меморијску савјетник алат Доодле и добио ово након скенирања:

Сад ме исправите ако је криво, али тај 4096 ГБ РАМ-а, каже она моја матична плоча може држати .. Било ко кноткле над 1Тб ДДР РАМ стицк за продају? = Д
Old 22. Нов 2008, 04:44
Модератор / ица групе

Ыеп, мислим да баллед се да је један мало ... лол.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 22. Нов 2008, 09:30
Донаторска Група

: П хаха ..

Знате ли виц о 1ТБ стицк ... али озбиљно .. Питам се колико година бит ће ..

Не тако давно, када мој тата купио ПЦ (први сам користио) хард диск је ствар мегабајта - не раван ГБ .. Ја ћу проверити са њим - рекао је да је само 1МБ, али је мај бити шаљив, претјерали или праведан је добио то криво ..
Old 22. Нов 2008, 15:16
Мембер Гроуп

ЈА донт мислити један штап терабыте РАМ-а је у радовима, ми смо тек добили 4ГБ штапови, следећи велики корак је зграда је у доста личи Целл процесор ради. То омогућава велику меморијску пропусност па Им 'очекивање то да!
Old 22. Нов 2008, 15:42
Донаторска Група

Дајте јој 10 године, а ми ћемо сви бити покренут ТБ штапићи РАМ тражите назад на ГБ шта нам је чинити Мб:)
Old 23. Нов 2008, 13:07
Донаторска Група

Он мај не буде испред идеалистички за будућност, али ако начин на који технологија ради измене или не - ТБ штапићи највероватније ће и даље бити на располагању, и сваке године меморы стицк капацитета за телефон или други уређај практично дубл ако не и више -- не тако давно један 12мб картица би била "Уоах" сада уопце није необично да се о понцинг са 2ГБ картица тамо (или више).

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Принтање Ексцел - "Оут оф Меморы. Сачувај затворен или отворити датотеке или било који Апликације" Еррор руипистола Дигитал Имагинг & Штампачи 0 23 мај 2009 01:18
Грешка харддриве на Боотуп - "Диск Еррор" "Притисните било који тастер да бисте поново" асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 6 13 март 2009 15:56
Не може се ставити "Енабле" функција "на" у Биос реф ЦД / ДВД. асхмехта Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 8 17. јуна 2008 02:56
Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". аецхаин Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 24 јануар 2008 15:45
Могу ли сигурно реформатизовати празну партицију за повраћај "користи" меморије? ТРУЕфранцесца Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 16 јануар 2008 08:40
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц