![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Neyse ki bugün hiçbir şey benim masaüstü yanlış gibi görünüyor!
Ben önemli web sitesinde ve hafıza danışman aracı sarsılmış indirilen ve tarama bu var: ![]() Şimdi, eğer yanlış bana doğru ancak 4096 GB RAM şu benim anakart .. tutun söyledi Herkes bir 1Tb DDR RAM satılık sopa biliyor musun?? = D |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evet, ben bir biraz üzerinde balled düşünüyorum ... çok komik.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
: P haha ..
Bir 1TB sopa hakkında şaka biliyorum ... ancak ciddi .. Ben .. olacaktır kaç yaşında acaba Çok önce babam bir PC satın uzun (ilki I used) disk megabayttan bir konu - bile bir GB oldu .. Onu kontrol edeceğiz - O sadece 1MB oldu ama, şaka olabilir exaggerating ya da yanlış .. Tamam dedi
|
|
|||
|
|||
|
Ben RAM bir terabayt sopa işlerin olduğunu düşünüyorum dont, yalnızca sadece 4GB çubukları, bir sonraki büyük adım var Hücre gibi işlemci haline building yapar. İşte bu yüzden ileri olduğu için arıyorum büyük bellek bant genişliği sağlar!
|
|
|
|||
|
|||
|
10 yıl ver ve tüm Tb koç geri Gb bakarak sopalarla çalıştırmak durumundasınız yapmamız Mb gibi:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu, gelecek için idealist ön ancak olmayabilir eğer bu teknoloji hala büyük olasılıkla kullanılabilir olacak değişiklikler ya da değil - TB stickler çalışıyor bu arada, her yıl hafıza pratik bir ya da daha çiftler bir telefon veya başka bir cihaz için kapasite sopa -- orada (ya da daha fazla 2GB kartları hakkında) ile pezevenklik olmadığı kadar önce uzun bir 12mb kartı "Woah" Şimdi tüm nadir değildir olurdu.