![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| На щастя, сьогодні нічого не здається неправильним у моєму робочому столі! Я був на найважливіших веб-сайт і завантажили інструментом пам'яті радником штуковина і отримала це після перевірки: ![]() Тепер Поправте мене, якщо помиляюся, але Thats 4096 ГБ ОЗУ що в мене материнська плата може містити .. Хто-небудь знає про 1Tb DDR RAM палиця для продажу? = D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, я думаю, стислій до одного на цьому трохи ... ха-ха-ха.
|
| |||
| |||
| : Ха-ха P .. Ви знаєте анекдот про 1TB палицею ... Ну а якщо серйозно .. Цікаво, скільки років він буде .. Не так давно, коли мій батько купив комп'ютер (перше я використовував) жорсткого диска викликає мегабайт - навіть .. ГБ Я перевірю з ним, - він сказав, що це тільки 1MB, але він може жартувати, перебільшують або просто чогось не розумію ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я думаю, Dont Stick терабайт оперативної пам'яті в творчості, ми тільки що отримали 4Gb палички, наступний великий крок побудови ІТ у процесор так само, як клітина. Це дозволяє величезній пропускною здатністю пам'яті, так що я з нетерпінням чекаю цього! |
|
| |||
| |||
| Дайте йому 10 років, і ми всі бути запущена Tb палички RAM озираючись на Гб, як і ми Мб:) |
|
| |||
| |||
| Воно не може бути ідеалістичним передній на майбутнє, але якщо те, яким чином технологія працює зміни чи ні - туберкульоз паличка буде як і раніше, швидше за все, буде доступно, з кожним роком пам'яті потенціал для телефону або іншого пристрою практично вдвічі, якщо не більше -- Не так давно 12mb картки були б "Woah" Тепер це зовсім не бути незвичайним poncing приблизно з 2 Гб карт там (або більше).
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Excel Друк - "Недостатньо пам'яті. Збережіть і закрийте всі відкриті файли і додатки" помилка | ruipistola | Digital Imaging & Принтери | 0 | 23 травня 2009 01:18 |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| Не можу поставити "Enable" функція "на" в Bios Ref CD / DVD. | ashmehta | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 17 червня 2008 02:56 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| Чи можу я безпечне переформатувати порожній розділ, щоб відновити "пам'ять використовувати"? | TRUEfrancesca | Операційні системи Windows | 2 | 16 січня 2008 08:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |