![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей ЗОП ... вечерям ... Моят mobo поддържа макс на DDR333, но тъй като той е бил малко по-трудно да се намери, реших да се използва DDR400 rams.so Купих два часа DDR400 512 MB овни, сега забавното е, че те не работят, освен когато е смесва с моите предишни 266 MHz RAM .. Има NE начин, че аз мога да проклетото 400s работа? PLS помогне момчета ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво напрежение са оценени най?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-пинови DIMM 2,5 V с позлатени контакти ] 200/266/333 MHz Не-ECC unbuffered DDR SDRAM ... моите оригинални овен е ddr266 |
|
| |||
| |||
| -Римски] 184-пинови DIMM 2,5 V с позлатени контакти ZapfDingbats]-Роман] 200/266/333 MHz Non-ECC Unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| Ако по-възрастните RAM писти на по-ниско напрежение може да имате проблем. Провери я, виж, ако той може да се пуска по 2.5V. Ако не може, бам, че до 2,5 в BIOS, и че трябва да го поправим.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Ми mobo на Intel 845GVSr не поддържа OC ... |
|
| |||
| |||
| Тя не е OC, това е функция на всеки дънната платка трябва да има за оперативна памет правилно.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, дънната платка трябва да го направя automaticly, но някои не, и вие трябва да го направите сами.