![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hej PPL ... podporu ... Moje mobo podporuje max DDR333, ale protože to bylo trochu těžké najít, jsem se rozhodl použít DDR400 rams.so i koupil dvě DDR400 512 MB RAM, nyní legrační věc je, že nemají práci s výjimkou případů, kdy je smíchaný s mým předchozím 266 Mhz RAM .. Je tam ne tak, že mohu učinit zatraceně 400S práci? pls pomozte kluci ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké napětí jsou oceněn?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-pin 2,5 V DIMM s zlato-á kontakty ] 200/266/333 MHz Nepov-ECC unbuffered DDR SDRAM ... můj původní ram je DDR266 |
|
| |||
| |||
| -Roman] 184-pin 2,5 V DIMM s zlato-á kontakty ZapfDingbats]-římský] 200/266/333 MHz, non-ECC unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| Pokud se starší RAM běží na nižší napětí, můžete mít problém. Koukni na to, zda může běžet na 2.5V. Je-li to možné, bump to až na 2,5 v BIOSu, a že by se to spraví.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| moje mobo to Intel 845GVSr nepodporuje oc ... |
|
| |||
| |||
| Není to OC, je to funkce, každá deska musí mít pro operační paměti správně.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, na desce by to automaticky, ale některé nejsou a musíte nastavit sami.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Staré Notebook a XP - PCMCIA slot není rozpoznán | bipeman | Operační systémy Windows | 1 | 24. března 2009 21:32 |
| Micro SD Adapter nečitelný PC SD slot | beatingunicely | Drives & Removable Media | 1 | 8. února 2009 16:31 |
| AGP Pro slot otázku | samjohnson | Graphics Cards & Monitory | 2 | 16. leden 2008 11:19 |
| MMC / SD slot ne čtení | NismoTyler | Operační systémy Windows | 5 | 6. ledna 2008 16:39 |
| Ne AGP slot | VJH | Procesory, základní desky & RAM | 12 | 7 prosince 2007 19:00 |
| Thread Nástroje | |
| |