![]() |
|
| |||
| |||
| hey sup PPL ... ... My mobo υποστηρίζει DDR333 max του, αλλά επειδή ήταν λίγο δύσκολο να βρεθούν, και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει rams.so DDR400 Αγόρασα δύο DDR400 512 MB RAMS, τώρα το αστείο είναι ότι δεν εργάζονται, εκτός εάν ο ένας είναι αναμειγνύονται με το προηγούμενο 266 Mhz RAM .. Υπάρχει ne τρόπος που μπορώ να κάνω το καταραμένο 400s εργασία; pls βοήθεια παιδιά ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είναι αυτά ονομαστικής τάσης στο;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-pin 2,5 V DIMM με επίχρυσες επαφές ] 200/266/333 MHz Μη ECC unbuffered DDR SDRAM ... αρχική μου ram είναι ddr266 |
|
| |||
| |||
| -Roman] 184-pin 2,5 V DIMM με επίχρυσες επαφές ZapfDingbats]-ρωμαϊκής] 200/266/333 MHz μη-ECC unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| Εάν η μνήμη RAM μεγάλα τρέχει σε χαμηλότερη τάση μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα. Δείτε το, δείτε αν αυτό μπορεί να λειτουργεί σε 2.5V. Εάν μπορεί, χτύπημα μέχρι 2,5 στο BIOS και ότι θα πρέπει να διορθωθεί.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| μου mobo της Intel 845GVSr δεν υποστηρίζει oc ... |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι το οργανωμένο έγκλημα, είναι μια λειτουργία κάθε μητρική πλακέτα θα πρέπει να έχουν για τη λειτουργία της μνήμης σωστά.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, η μητρική πλακέτα θα πρέπει να το κάνουμε automaticly, ωστόσο και κάποια δεν πρέπει να ορίσετε εσείς.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παλιά Notebook και Xp - PCMCIA slot δεν αναγνωρίζεται | bipeman | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 24 Μαρ 2009 21:32 |
| Micro SD Adapter δυσανάγνωστος από Pc SD Slot | beatingunicely | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 8η Φεβ 2009 16:31 |
| AGP Pro slot ερώτηση | samjohnson | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 16 Ιαν 2008 11:19 |
| MMC / SD slot δεν ανάγνωση | NismoTyler | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 6 Jan 2008 16:39 |
| Δεν AGP slot | VJH | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 12 | 7 Δεκ 2007 19:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |