![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hey ppl ... sup ... Saját mobo támogatja max DDR333, de mivel ez egy kicsit nehéz megtalálni, én úgy döntött, hogy DDR400 rams.so vettem két DDR400 512 MB RAM, most az a vicces, hogy azok nem működnek, kivéve, ha az egyik keveredett korábbi 266 MHz-es RAM .. Van úgy, hogy nem tudom, hogy a fenébe 400S munkát? pls help srácok ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen feszültségek vannak a névleges?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-pin DIMM 2,5 V az aranyozott érintkezők ] 200/266/333 MHz non-ECC unbuffered DDR SDRAM ... az eredeti ram van ddr266 |
|
| |||
| |||
| -Római] 184-pin DIMM 2,5 V az aranyozott érintkezők ZapfDingbats]-római] 200/266/333 MHz-es Non-ECC unbuffered DDR SDRAM - |
|
| |||
| |||
| Ha a régi RAM fut egy kisebb feszültség lehet a probléma. Check it out, hátha tud futni 2.5V. Ha tudja is, bump fel a 2,5 és a BIOS-ban, és hogy meg kell javítani.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| my mobo's Intel 845GVSr nem támogatja oc ... |
|
| |||
| |||
| Ez nem OC, ez a funkció minden alaplap kell a működési memória helyesen.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, az alaplap automatikusan kellene csinálni, azonban egyes feltételek nem, és meg kell beállítani magát.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Régi Notebook és XP - PCMCIA slot nem ismeri | bipeman | A Windows operációs rendszerek | 1 | 24. március 2009 21:32 |
| Micro SD Adapter olvasható Pc SD Slot | beatingunicely | Drives & Removable Media | 1 | 8. február 2009 16:31 |
| Pro AGP slot kérdés | samjohnson | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 16. január 2008 11:19 |
| MMC / SD kártyanyílás nem olvasatban | NismoTyler | A Windows operációs rendszerek | 5 | 6. január 2008 16:39 |
| Nem AGP slot | VJH | Processzorok, alaplapok és RAM | 12 | 7. december 2007 19:00 |
| Téma eszközök | |
| |