![]() |
|
| |||
| |||
| היי ... ppl sup ... אזור mobo תומך מקסימלית של DDR333, אבל מכיוון שזה היה קצת קשה למצוא, החלטתי להשתמש DDR400 rams.so קניתי שני DDR400 512 MB RAMs, עכשיו את הדבר המצחיק הוא, כי הם אינם עובדים, למעט אחד, כאשר הוא מעורבב עם הקודמים שלי 266 MHz RAM NE .. האם יש דרך שאני יכול לעשות את העבודה 400s לעזאזל? pls עזרה חבר 'ה ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה הם voltages מדורגים בבית?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-PIN 2.5 V-DIMM מצופה זהב עם אנשי הקשר ] 200/266/333 MHz Non-ECC unbuffered DDR SDRAM ... המקורית שלי היא ראם ddr266 |
|
| |||
| |||
| -הרומית] 184-PIN 2.5 V-DIMM מצופה זהב עם אנשי הקשר ZapfDingbats]-הרומית] 200/266/333 MHz Non-ECC Unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| אם ישן יותר של זיכרון RAM פועל על מתח נמוך עלולה להיות בעיה. תבדוק את זה, לראות אם הוא יכול להריץ ב 2.5V. אם הוא יכול לעשות זאת, זה חבורה של עד 2.5 ב-BIOS וכי יש לתקן את זה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אזור mobo של אינטל 845GVSr אינו תומך oc ... |
|
| |||
| |||
| זה לא OC, היא פונקציה של כל לוח האם צריך להפעלת הזיכרון בצורה נכונה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, את לוח האם צריך לעשות את זה automaticly, אולם חלק ואתה לא צריך להגדיר את זה בעצמך.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Old Notebook XP ו - PCMCIA משבצת לא מזוהה | bipeman | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 24 מרץ 2009 21:32 |
| מיקרו SD מתאם SD Unreadable על ידי PC המשבצת | beatingunicely | כוננים & נשלפת | 1 | 8 פברואר 2009 16:31 |
| Pro AGP משבצת שאלה | samjohnson | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 16th ינואר 2008 11:19 |
| MMC / SD משבצת לא קריאה | NismoTyler | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 6 ינואר 2008 16:39 |
| לא AGP משבצת | VJH | CPUs, Motherboards & RAM | 12 | 7 דצמבר 2007 19:00 |
| שרשרת כלים | |
| |