![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey ppl ... sup ... Mano MOBO palaiko ir DDR333 max, bet kadangi ji buvo truputį sunku, aš nusprendžiau naudoti DDR400 rams.so nusipirkau du DDR400 512 MB RAM, dabar juokingas dalykas yra tas, kad jie neveikia, išskyrus tuos atvejus, kai vienas yra sumaišyti su mano ankstesniais 266 MHz RAM .. Ar ne taip, kad galiu padaryti Damn 400S darbą? Pls help guys ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia įtampa jie vertinami ne?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-pin 2,5 V DIMM aukso spalvos kontaktai ] 200/266/333 MHz NON-ECC unbuffered DDR SDRAM ... mano originalus RAM DDR266 |
|
| |||
| |||
| -Romėnų] 184-pin 2,5 V DIMM aukso spalvos kontaktai ZapfDingbats]-romėnų] 200/266/333 MHz NON-ECC unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| Jei vyresni RAM veikia žemesniu įtampos galite turėti problemų. Check it out, pažiūrėkite, ar jis gali važiuoti 2.5V. Jei galima, Bump ji iki 2,5 BIOS ir kad turėtų būti ištaisyti.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Mano MOBO's Intel 845GVSr nepalaiko oc ... |
|
| |||
| |||
| Tai ne OC, tai funkcija kas plokštę turėtų turėti operacinės atminties teisingai.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, plokštę reikia daryti automaticly, tačiau kai kurie ne, ir jūs turite nustatyti patys.