![]() |
|
| |||
| |||
| hey ppl ... Sup ... Mans MOBO atbalsta max DDR333, bet kopš tā bija mazliet grūti atrast, es nolēmu izmantot DDR400 rams.so iegādājos divas DDR400 512 MB brīvpieejas tagad smieklīgi ir tas, ka viņi nestrādā, izņemot, ja viena ir sajaukts ar manu iepriekšējo 266 Mhz RAM .. Vai ne tā, ka es varu nopelt 400S darbu? pls palīdzēt guys ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kādi spriegumi ir tie, kuru jauda ir?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-pin 2,5 V DIMM ar apzeltīti kontakti ] 200/266/333 MHz Non-ECC Unbuffered DDR SDRAM ... manu sākotnējo RAM ir DDR266 |
|
| |||
| |||
| -Romiešu] 184-pin 2,5 V DIMM ar apzeltīti kontakti ZapfDingbats]-romiešu] 200/266/333 MHz Non-ECC Unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| Ja vecāks RAM darbojas ar zemāku spriegumu, jums var būt problēmas. Check it out, redzēt, ja tā var darboties ar 2.5V. Ja tā var sasist to līdz 2,5 BIOS un ka vajadzētu salabot.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| mana MOBO ir intel 845GVSr neatbalsta oc ... |
|
| |||
| |||
| Tas nav OC, tā funkcija katru mātesplati ir jābūt par operatīvās atmiņas pareizi.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, mātesplate būtu jādara automaticly, tomēr dažos nosacījumos nav, un jums ir nepieciešams noteikt pats.
|