![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey ppl ... sup ... Moje Mobo obsługuje max DDR333, ale ponieważ było trochę trudno znaleźć, i zdecydowała się na wykorzystanie DDR400 rams.so i Kupiliśmy dwa DDR400 512 MB RAM, obecnie zabawne jest to, że oni nie działają z wyjątkiem sytuacji, gdy jedna jest zmieszane z moich poprzednich 266 MHz RAM .. Czy istnieje sposób, że nie mogę uczynić damn 400S pracy? pls help faceci ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie są napięcia na ocenę?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-pin DIMM 2,5 V z złocone kontakty ] 200/266/333 MHz non-ECC unbuffered DDR SDRAM ... moich oryginalnych pamięci RAM ddr266 |
|
| |||
| |||
| -Roman] 184-pin DIMM 2,5 V z złocone kontakty ZapfDingbats] Roman] 200/266/333 MHz non-ECC unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| Jeśli starszymi RAM działa na niższe napięcie może mieć problem. Check it out, czy można uruchomić na 2.5V. Jeśli to możliwe, bump to do 2,5 w BIOSie i że powinien to naprawić.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| moje Mobo Intel's 845GVSr nie obsługuje oc ... |
|
| |||
| |||
| Nie OC, to funkcję co płyta powinna mieć do obsługi pamięci poprawnie.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, płyta główna powinna zrobić to automatycznie, jednak niektóre z nich nie i musisz ustawić go samodzielnie.