![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hei ... ppl sup ... Meu mobo suportă un maxim de DDR333, dar, deoarece acesta a fost un pic greu de găsit, am decis să utilizeze DDR400 rams.so I-am cumpărat două DDR400 512 MB berbeci, acum de lucru ciudat este că acestea nu funcţionează decât în cazul în care una este amestecat cu mele anterioare 266 Mhz RAM .. Există ne modul în care i se poate face la naiba 400s de lucru? pls ajutor baieti ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce sunt tensiuni nominale de la ei?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-PIN 2.5 V DIMM cu aurit contacte ] 200/266/333 MHz non-ECC unbuffered DDR SDRAM ... mea iniţială de RAM este ddr266 |
|
| |||
| |||
| -Roman] 184-PIN 2.5 V DIMM cu aurit contacte ZapfDingbats]-roman] 200/266/333 MHz non-ECC unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| În cazul în care mai vechi RAM rulează la o tensiune mai mică s-ar putea să avem o problemă. Check it out, a se vedea în cazul în care acesta poate rula la 2.5V. Dacă se poate, el izbi de până la 2,5 în BIOS-ul şi că ar trebui să-l reparaţi.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| meu mobo lui Intel 845GVSr nu suport oc ... |
|
| |||
| |||
| Nu e OC, este o funcţie de fiecare placa de bază ar trebui să aibă de operare memorie corect.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, placa de bază ar trebui să o fac automat, cu toate acestea unele nu, şi trebuie să setaţi-o pe tine.
|
| Marcaje |