![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej PPL ... podporu ... Moja Mobo podporuje max DDR333, ale pretože to bolo trochu ťažké nájsť, som sa rozhodol použiť DDR400 rams.so i koupil dve DDR400 512 MB RAM, teraz legrační vec je, že nemajú prácu s výnimkou prípadov, kedy je zmiešaný s mojím predchádzajúcim 266 Mhz RAM .. Je tam ne tak, že môžem urobiť zatraceně 400S prácu? pls pomozte kluci ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké napätie sú ocenený?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-pin 2,5 V DIMM s zlato-á kontakty ] 200/266/333 MHz nepovin-ECC unbuffered DDR SDRAM ... môj pôvodný ram je DDR266 |
|
| |||
| |||
| -Roman] 184-pin 2,5 V DIMM s zlato-á kontakty ZapfDingbats]-rímsky] 200/266/333 MHz, non-ECC unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| Ak sa skoršia RAM beží na nižšie napätia, môžete mať problém. Koukni na to, či môže bežať na 2.5V. Je-li to možné, bump to až na 2,5 v BIOSu, a že by sa to spraví.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| moje Mobo to Intel 845GVSr nepodporuje oc ... |
|
| |||
| |||
| Nie je to OC, je to funkcia, každá doska musí mať na operačnej pamäte správne.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, na doske by to automaticky, ale niektoré nie sú a musíte nastaviť sami.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Staré Notebook a XP - PCMCIA slot nie je rozpoznaný | bipeman | Operačné systémy Windows | 1 | 24. marca 2009 21:32 |
| Micro SD Adapter nečitateľný PC SD slot | beatingunicely | Drives & Removable Media | 1 | 8. februára 2009 16:31 |
| AGP Pro slot otázku | samjohnson | Graphics Cards & Monitory | 2 | 16. január 2008 11:19 |
| MMC / SD slot ne čítaní | NismoTyler | Operačné systémy Windows | 5 | 6. januára 2008 16:39 |
| Nie AGP slot | VJH | Procesory, základné dosky & RAM | 12 | 7 decembra 2007 19:00 |
| Thread Tools | |
| |