![]() |
|
| |||
| |||
| Hey ppl ... yudum ... Benim mobo, ancak DDR333 bir maksimum destekler çünkü biraz bulmak zor oldu, ben DDR400 rams.so i karar iki DDR400 512 MB koç, şimdi komik şey satın bunların dışında bir çalışma don't karışık önceki 266 Mhz RAM .. orada ne şekilde i lanet 400s çalışma yapabilir mi? pls çocuklar yardım ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerilim bu miktarlar nelerdir?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-pin DIMM 2,5 V altın kaplama rehber ] 200/266/333 MHz Non-ECC DDR SDRAM ... İlk koç tamponlanmamış ddr266 olduğunu |
|
| |||
| |||
| -Roma] 184-pin DIMM 2,5 V altın kaplama rehber ZapfDingbats]-Roma] 200/266/333 MHz Non-ECC DDR SDRAM tamponsuz |
|
| |||
| |||
| Eğer büyük RAM düşük voltajı çalışır bir sorun olabilir. Eğer bu 2.5V çalışmasını görmek Check it out. Eğer, 2.5 BIOS olarak yükseltmek ve bu düzeltmeyi gerekir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| benim mobo Intel 845GVSr oC desteklemiyor ... |
|
| |||
| |||
| Bu OC, bu her anakart doğru bellek işletim için gereken bir işlev değil.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, anakart automaticly bunu yapmak gerekir, ancak bazıları değildir ve bunu kendiniz ayarlamanız gerekir.
|
| Bookmarks |