![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей PPL SUP ... ... Моя плат підтримує максимуму DDR333, але, оскільки це було трохи складно знайти, я вирішив використати DDR400 rams.so я купив два DDR400 512 MB РАМН, зараз смішне те, що вони не працюють, крім випадків, коли один змішаної з моїм попереднім 266 Mhz RAM .. Є СВ так, що я можу зробити ці чортові 400S роботу? PLS HELP хлопці ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що напруги вони оцінили в?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 184-контактних 2,5 В DIMM з позолоченими контактами ] 200/266/333 МГц Non-ECC Unbuffered DDR SDRAM ... Моє оригінальне оперативної пам'яті DDR266 |
|
| |||
| |||
| -Римської] 184-контактних 2,5 В DIMM з позолоченими контактами ZapfDingbats]-римської] 200/266/333 МГц Non-ECC Unbuffered DDR SDRAM |
|
| |||
| |||
| Якщо дорослі пам'яті працює на більш низькій напрузі у вас може бути проблема. Перевірити це, побачити, якщо вона може працювати на 2.5V. Якщо можна, Bump його до 2,5 в BIOS, і що повинна це виправити.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Intel 845GVSr мій плат не підтримує ОС ... |
|
| |||
| |||
| Це не ОС, це функція кожна материнська плата повинна мати для оперативної пам'яті правильно.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, на платі повинні робити це автоматично, проте деякі ні, і вам необхідно встановити його самостійно.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Стару записну книжку і хр - PCMCIA слот не визнали | bipeman | Операційні системи Windows | 1 | 24 березня 2009 21:32 |
| Micro SD адаптер нечитабельним Pc Слот SD | beatingunicely | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 8 лютого 2009 16:31 |
| Слот AGP Pro питання | samjohnson | Графічні карти & Монітори | 2 | 16 січня 2008 11:19 |
| MMC / SD слотом не читав | NismoTyler | Операційні системи Windows | 5 | 6 січня 2008 16:39 |
| Ні слота AGP | VJH | Процесори, материнські плати RAM & | 12 | 7 грудня 2007 19:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |