![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами заглавието казва всичко ... Im просто за да закупи нов DDR2 овен ... на този, който аз имам в моя компютър в момента има freq на 333Mhz, а новата, която се опитва да закупи Im Просто я прочетете има 800Mhz ... Im просто се чудех дали това ще предизвика проблеми. ![]() Благодаря предварително момчета |
|
| |||
| |||
| Проверете crucial.com в Америка или crucial.com сайт във Великобритания имах същия проблем преди около година за модернизация овен (тя трябва да бъде един и същ тип DDR 4300,5300 този тип неща) Нека ги управлява скенер и те ще ви кажа, за да получи (бележка има скенер за XP и Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашият RAM е може би не 333, това е сигурно 667, и ускорява по-долу, DDR2-800 да засегне изпълнението. RAM е достатъчно евтини, че не си струва, че така или иначе. Просто приемете на стари неща.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = двойна скорост за пренос на данни Така 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Вие трябва да могат да се смесват, но 800 ще забави с бавна скорост, тя трябва да бъде всичко наред |
|
| |||
| |||
| То може да предизвика проблем, тъй като, ако искате да се присъедините към двете DDR2 овни и използването им памет и скорост, честота, трябва да бъде абсолютно същата. |
|
| |||
| |||
| Не. Im не лъже тук, те работят добре заедно, въпреки че ви бързо скорост модул ще се забави до бавно, няма да има проблеми, повярвай ми, |
|
| |||
| |||
| Да, но както казах това не е наистина си заслужава.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да, така само за да се изясни, че няма работа |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърни навик четете новите овена. | KiraxYamato | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 20 ноември 2009 година 17:49 |
| Различни овни? | lobogaara | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 3 Feb 2008 06:40 |
| Надграждане до 3GB DDR2 | Macmac508 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 5-и парламентарен Jan 2008 10:43 |
| Изразява подкрепата DDR DDR2 овен овен | ranjitdutt | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 26 Дек 2007 00:00 |
| DDR2 .. DDR3? ddrwhat! | Lexmark | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 4 ноември 2007 03:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |