![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No nadpis říká vše ... Im jen o to koupit si nové DDR2 RAM ... ten, který mám v počítači právě teď má na freq. 333Mhz, zatímco nový že im snaží nákupem jsem četl má 800MHz ... Im jen zeptat, pokud by to mít žádný problém. ![]() Thanks in advance kluci |
|
| |||
| |||
| Podívejte se crucial.com v Americe nebo crucial.com místě ve Velké Británii jsem měl stejný problém asi před rokem o upgradu ram (musí být stejného typu DDR 4300,5300, že typ věc) Ať spustit scanner a oni vám řeknou, které se (na vědomí, že je skeneru pro systém Windows XP a Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš RAM je pravděpodobně ne 333, je to asi 667, a rychlostí nižší než DDR2-800 to ovlivnit výkon. RAM je dost levný, že to nestojí za to, že tak jako tak. Stačí vzít staré věci.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = double data sazba Takže 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| byste měli být schopni do styku, ale vaše 800 zpomalí na pomalejší rychlost, měl by vše v pořádku |
|
| |||
| |||
| To může způsobit problém, protože pokud se chcete připojit dva DDR2 skopců a jejich využití paměti a rychlosti, frekvence, musí být naprosto stejné. |
|
| |||
| |||
| nope. im ne ležící zde pracují pokuty dohromady, i když vaše nejrychlejší rychlost modul zpomalí na pomalejší, to nebude mít žádný problém, věř mi, |
|
| |||
| |||
| Ano, ale jak jsem řekl, že to není opravdu stojí za to.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| yep to jen ujasnit to funguje |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přečtěte si nový počítač Wont Rams. | KiraxYamato | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 20.listopadu 2009 17:49 |
| Různé skopců? | lobogaara | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 3. února 2008 06:40 |
| Upgrade na 3 GB DDR2 | Macmac508 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 5. ledna 2008 10:43 |
| Je podpora DDR2 RAM DDR RAM | ranjitdutt | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 26. prosinec 2007 00:00 |
| DDR2 .. DDR3? ddrwhat! | Lexmark | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 4. listopadu 2007 03:12 |
| Thread Nástroje | |
| |