![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ο τίτλος τα λέει όλα ... Im μόνο για να αγοράσουν ένα καινούργιο DDR2 RAM ... αυτό που έχω στο pc μου τώρα έχει freq των 333Mhz ενώ το νέο im που προσπαθεί να αγοράσει μόλις το διαβάσετε έχει 800MHz ... Im μόνο αναρωτιούνται αν θα προκαλέσει κανένα πρόβλημα. ![]() ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά |
|
| |||
| |||
| Check out crucial.com στην Αμερική ή την τοποθεσία crucial.com στο ΗΒ είχα το ίδιο πρόβλημα πριν από περίπου ένα χρόνο για την αναβάθμιση RAM (θα πρέπει να είναι του ίδιου τύπου DDR 4300,5300 αυτού του είδους το πράγμα) Ας τους αφήσουμε να εκτελέσετε το σαρωτή και θα σας πω που να (Να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα σαρωτή για XP και Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σας RAM είναι πιθανόν να μην 333, είναι μάλλον 667, και οι ταχύτητες κάτω των DDR2-800 κάνει επηρεάσουν την απόδοσή τους. RAM είναι αρκετά φθηνά ότι δεν αξίζει τον κόπο ούτως ή άλλως. Μόλις πάρουν τα παλιά πράγματα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = διπλού ρυθμού δεδομένων Επομένως 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| θα πρέπει να είναι σε θέση να αναμειγνύεται, αλλά το 800 θα επιβραδύνουν στην πιο αργή ταχύτητα, θα πρέπει όλα να είναι ωραία |
|
| |||
| |||
| Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, διότι, εάν θέλετε να συνδέσετε τις δύο DDR2 κριαριών και τη χρήση τους και την ταχύτητα της μνήμης, οι συχνότητες πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο. |
|
| |||
| |||
| Όχι. im δεν βρίσκεται εδώ, εργάζονται μαζί πρόστιμο, αν και σας ταχύτερα ταχύτητα ενότητα θα επιβραδύνουν στην πιο αργή, δεν θα υπάρχουν προβλήματα, πιστέψτε με, |
|
| |||
| |||
| Ναι, αλλά όπως είπα δεν είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ναι έτσι απλά για να διευκρινίσει ότι η εργασία |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπολογιστή Συνηθισμένος Διαβάστε Νέο Rams. | KiraxYamato | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 20 Νοέμβρη 2009 17:49 |
| Διαφορετικές κριαριών; | lobogaara | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 3 Φεβ 2008 06:40 |
| Αναβάθμιση σε 3GB DDR2 | Macmac508 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 5 Jan 2008 10:43 |
| Εκφράζει την υποστήριξη DDR2 RAM DDR RAM | ranjitdutt | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 26 Δεκ. 2007 00:00 |
| DDR2 .. ddr3; ddrwhat! | Lexmark | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 4η Νοεμβρίου 2007 03:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |