![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dakle naslov govori sve ... Im samo za kupnju novog DDR2 RAM-a ... onaj koji imam u moj pc pravo sada ima i Frekv 333Mhz dok je novo da im pokušava kupiti sam pročitao da ima 800Mhz ... Im samo zanima ako bi to uzrokovati bilo koji problem. ![]() Thanks in advance dečki |
|
| |||
| |||
| Check out crucial.com u Americi ili crucial.com stranicu u UK sam imao isti problem oko godinu dana o nadogradnju ram (to mora biti istog tipa DDR 4300,5300 taj tip stvar) Nek 'trčanje skener i oni će ti reći što da biste dobili (napomena je skener za xp i vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaš RAM je vjerojatno ne 333, to je vjerojatno 667, i ubrzava ispod DDR2-800 to utjecati na izvođenje. RAM je jeftin dovoljno da je ne isplati anyway. Dovoljno je uzeti stare stvari.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = double data rate Dakle 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| trebali biste biti u mogućnosti to miješati, ali usporit će se 800 do sporije brzine, to bi trebalo sve biti u redu |
|
| |||
| |||
| On svibanj nanijeti problem, jer ako se želite pridružiti dva DDR2 ovnova i koriste svoje memorije i brzine, frekvencije moraju biti točno isto. |
|
| |||
| |||
| Nope. im se ovdje ne lažu, u redu oni rade zajedno, iako je vaše najbrže brzine modul će usporiti na sporiji, neće biti problema, vjerujte mi, |
|
| |||
| |||
| Da, ali kao što sam rekao to nije zaista isplati.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| yep, tako samo da pojasnimo to raditi |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Wont Pročitajte New ovnova. | KiraxYamato | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 20 studeni 2009 17:49 |
| Različiti ovna? | lobogaara | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 3. veljača 2008 06:40 |
| Nadogradnjom na 3GB DDR2 | Macmac508 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 5. siječanj 2008 10:43 |
| DDR2 RAM-a je podrška DDR ram | ranjitdutt | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 26. prosinac 2007 00:00 |
| DDR2 .. ddr3? ddrwhat! | Lexmark | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 4. studeni 2007 03:12 |
| Thread Tools | |
| |