![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nos a cím azt mondja, minden ... Im csak vásárolni egy új DDR2 RAM ... Az egyik, hogy van a pc most van egy freq a 333MHz, míg az újat, hogy a PM próbált vásárolni, csak olvastam, hogy 800MHz ... Im csak csodálkozó ha ez okoz semmilyen problémát. ![]() köszi előre fiúk |
|
| |||
| |||
| Kijelentkezés crucial.com Amerikában vagy a crucial.com honlapján a brit volna ugyanaz probléma körülbelül egy évvel ezelőtt mintegy korszerűsítés RAM (azt, hogy az azonos típusú DDR 4300,5300, hogy az a fajta dolog) Hadd futtassa a szkenner, és megmondja, hogy mely (Megjegyzés van szkenner XP és a Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön RAM valószínűleg nem 333, akkor talán 667, és a sebesség alatt DDR2-800 nem befolyásolja a teljesítményt. RAM van elég olcsó, hogy nem éri meg egyébként. Csak vegye ki a régi cucc.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = dupla adatátviteli sebesség Szóval 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Önnek tudnia kell keverni, de a 800 lassul a sebesség lassabb, ez mind szép |
|
| |||
| |||
| Ez okozhatja a problémát, mivel ha azt akarjuk, hogy csatlakozzon a két kost és a DDR2 memória használatára és a sebesség, a frekvenciát kell pontosan ugyanaz. |
|
| |||
| |||
| Nem. im nem fekszik itt, hogy jól működik együtt, de a leggyorsabb sebesség modul lassul a lassabb, nem lesz probléma, bízz bennem, |
|
| |||
| |||
| Igen, de mint már mondtam, nem igazán éri meg.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ja igen, csak hogy tisztázzák, hogy működik |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Számítógép Wont Read Új Rams. | KiraxYamato | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | November 20, 2009 17:49 |
| Különböző kosoktól? | lobogaara | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 3. február 2008 06:40 |
| Frissítés 3GB DDR2 | Macmac508 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 5. január 2008 10:43 |
| Is támogatja a DDR2 RAM DDR RAM | ranjitdutt | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 26. december 2007 00:00 |
| DDR2 .. DDR3? ddrwhat! | Lexmark | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 4. november 2007 03:12 |
| Téma eszközök | |
| |