![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן הכותרת אומרת הכל ... Im רק לרכוש חדשה DDR2 רם ... את זה אני צריך את המחשב עכשיו יש freq של 333Mhz בעת החדשה כי IM מנסה לרכוש אני פשוט לקרוא לה 800Mhz ... Im רק תוהה אם הוא היה גורם לבעיה. ![]() תודה מראש, חבר 'ה |
|
| |||
| |||
| בדוק crucial.com באמריקה או crucial.com האתר בבריטניה היתה לי אותה בעיה לפני כשנה בערך לשדרג ראם (זה חייב להיות אותו סוג DDR 4300,5300 זה סוג של דבר) תן להם להפעיל את הסורק והם יראו איזו להגיע (הערה קיימת מכונת שיקוף XP and Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זיכרון RAM שלך הוא כנראה לא 333, זה כנראה 667, ו-DDR2 במהירויות מתחת 800 לעשות להשפיע על הביצועים. זיכרון RAM הוא זול מספיק כי זה לא שווה את זה בכל מקרה. פשוט להוציא את החומר הישן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = כפול נתונים הדולר אז 333x2 = 666 / 7
|
| |||
| |||
| אתה אמור להיות מסוגל לערבב, אבל את הרצון 800 כדי להאט את מהירות איטית יותר, היא צריכה להיות כל בסדר |
|
| |||
| |||
| זה עלול לגרום לבעיה, כי אם אתה רוצה להצטרף שני DDR2 rams ולהשתמש ומהירות הזיכרון שלהם, של תדרים יש בדיוק את אותו הדבר. |
|
| |||
| |||
| לא. IM לא משקר כאן, הם עובדים יחד בסדר, אף כי המהירות תהיה מהירות מודול כדי להאט את איטית יותר, לא יהיו בעיות, תאמין לי, |
|
| |||
| |||
| כן, אבל כמו שאמרתי, זה לא באמת שווה את זה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| כן אז רק כדי להבהיר את זה עובד |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב וונט קרא ניו האיילים. | KiraxYamato | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 20 נובמבר 2009 17:49 |
| Rams שונים? | lobogaara | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 3rd פברואר 2008 06:40 |
| לשדרג ל 3GB DDR2 | Macmac508 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | ה -5 בחודש ינואר 2008 10:43 |
| האם התמיכה DDR DDR2 רם רם | ranjitdutt | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 26 דצמבר 2007 00:00 |
| DDR2 .. ddr3? ddrwhat! | Lexmark | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 4th נובמבר 2007 03:12 |
| שרשרת כלים | |
| |