![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na Pavadinimas says it all ... Im just ketina įsigyti naujų DDR2 RAM ... vienas, kad aš ir mano pc dabar turi apie 333MHz Freq nors nauja, kad jiems bando įsigyti Aš tik skaityti ji 800MHz ... Im just wondering, jei jis sukeltų problemų. ![]() Thanks in advance guys |
|
| |||
| |||
| Check out crucial.com Amerikoje ar crucial.com svetainėje UK turėjau tą pačią problemą maždaug prieš metus, apie perėjimą RAM (jis turi būti to paties tipo DDR 4300,5300, kad tipo Thing) Tegul jie paleisti skenerio ir jie tau pasakys, kuri gauti (pastaba yra Windows XP ir Vista scanner) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų RAM turbūt ne 333, tai tikriausiai 667, ir greitis mažesnis DDR2-800 tai įtakos našumui. RAM pigūs pakankamai, kad ji nėra verta vistiek. Tiesiog imti sendaikčiai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = dvigubas duomenų perdavimo sparta Taigi 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Jums turėtų maišyti, bet savo 800 sulėtės iki lėčiau, kad visi turėtų būti gerai |
|
| |||
| |||
| Tai gali sukelti problemų, nes, jei norite sujungti du DDR2 avinai ir naudoti savo atminties ir spartos, dažnumo, turi būti tiksliai tokia pati. |
|
| |||
| |||
| Nope. im ne gulėti čia, jie dirba gerai kartu, nors jūsų greičiausias greičio modulis sulėtės iki lėčiau, nebus jokių problemų, pasitikėk manimi, |
|
| |||
| |||
| Taip, bet kaip jau sakiau tai nėra tikrai verta.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| yep, kad tik aiškiau jis dirbti |