![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nu virsraksts izsaka visu ... Im tikai gatavojas iegādāties jaunu DDR2 ram ... viens, kas man ir mans pc tieši tagad ir freq uz 333MHz, bet jaunais, kas im cenšas iepirkt Es tikai to izlasītu ir 800Mhz ... Im tikai jautājums, ja tas varētu radīt nekādas problēmas. ![]() Thanks in advance guys |
|
| |||
| |||
| Pārbaudiet crucial.com Amerikā crucial.com vietā Lielbritānijā man bija pati problēma apmēram pirms gada par modernizācijas RAM (tas ir paša tipa ddr 4300,5300 šāda veida lieta) Ļaut viņiem vadīt skeneris, un viņi jums pastāstīs, lai saņemtu (piezīme ir par xp un vista scanner) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu RAM, iespējams, nav 333, tas ir iespējams, 667, un ātrumu zem DDR2-800 do ietekmēt veiktspēju. RAM ir lēti pietiekami, ka tas nav tā vērts anyway. Vienkārši izņemt veco stuff.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = dubultā datu pārraides ātrumu Tā 333x2 = 666 / 7
|
| |||
| |||
| Jums ir iespēja jaukt, bet jūsu 800 palēninās uz lēnāku ātrumu, tas ir visiem būs labi |
|
| |||
| |||
| Tas var radīt problēmas, jo, ja jūs vēlaties pievienoties diviem DDR2 auni un izmantot savu atmiņu un ātrums, biežums ir tieši tāds pats. |
|
| |||
| |||
| Nē. im nav atrodas šeit viņi strādā fine kopā, lai gan jūsu ātrākais ātrums modulis samazināsies līdz lēnāks, nebūs nekādu problēmu, ticiet man, |
|
| |||
| |||
| Jā, bet kā jau teicu tas nav vērts.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| yep tik vienkārši izskaidrot tas strādā |
![]() |
|
| Bookmarks |