![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cóż tytuł mówi wszystko ... Im tylko o zakup nowego DDR2 RAM ... ten, który mam w moim komputerze już teraz ma freq na 333Mhz, natomiast nowe, że stara się im zakup I just read to 800MHz ... Im just wondering, jeśli mogłoby to spowodować żadnych problemów. ![]() thanks in advance faceci |
|
| |||
| |||
| Check out crucial.com w Ameryce lub crucial.com miejscu w Wielkiej Brytanii Miałam ten sam problem jakiś rok temu o modernizacji RAM (to musi być tego samego typu DDR 4300,5300 tego typu rzeczy) Niech uruchomić skaner i poinformuje nas, który się (uwaga istnieje skanera dla XP i Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twoja RAM prawdopodobnie nie 333, to chyba 667, a poniżej prędkości DDR2-800 nie wpływają na wydajność. RAM jest na tyle tanie, że nie warto tak czy owak. Wystarczy wyjąć stare rzeczy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = podwójna szybkość Więc 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| można mieszać, ale 800 spowolnią na wolniejsze prędkości, to wszystko powinno być dobrze |
|
| |||
| |||
| Może to powodować problem, ponieważ jeśli chcesz dołączyć dwa barany DDR2 i wykorzystanie ich pamięci i szybkości, częstotliwości musi być dokładnie takie same. |
|
| |||
| |||
| nope. im nie leżące tutaj, pracują oni dobrze, chociaż swój najszybszy prędkości modułu spowolnią do wolniej, nie będzie problemów, zaufaj mi, |
|
| |||
| |||
| Tak, ale jak już mówiłem nie naprawdę warto.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Tak więc wyjaśnienie to działa |
![]() |
|
| Zakładki |