![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ei bine, titlul spune totul ... Im doar pe cale de a achiziţiona o nouă DDR2 RAM ... cel pe care l-am la mine in PC acum are o frecv de 333Mhz, iar noi o im că încercarea de a achiziţiona am citit-o a 800Mhz ... Im întrebam doar dacă aceasta ar duce la nici o problemă. ![]() multumesc anticipat baieti |
|
| |||
| |||
| Check out crucial.com în America sau crucial.com a site-ului din Marea Britanie am avut aceeaşi problemă în legătură cu un an în urmă în legătură cu modernizarea RAM (trebuie să fie de acelaşi tip DDR 4300,5300 acest tip de lucru) Lasă-i să fugi de scanare şi le va spune care să get (nota este un scanner pentru XP şi Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parerea RAM este de 333, probabil, nu, este, probabil, 667, şi viteze de mai jos DDR2-800 do afecta performanţele. RAM este destul de ieftine, care nu merita, oricum. Doar scoate de lucruri vechi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = dublu date rata Deci, 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| tu ar trebui să aibă posibilitatea de a se amesteca, dar vă va încetini 800 de viteză mai mică, ar trebui să fie bine tuturor |
|
| |||
| |||
| Aceasta poate provoca o problemă pentru că, dacă doriţi să vă alăturaţi celor două DDR2 berbeci şi utilizarea lor de memorie şi de viteză, de frecvenţe trebuie să fie exact la fel. |
|
| |||
| |||
| Nu. im nu mint aici, care lucrează bine împreună, cu toate că vă mai rapid modul de viteză va încetini la mai incet, nu vor exista probleme, ai încredere în mine, |
|
| |||
| |||
| Da, dar cum am spus nu este adevărat merită.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Da aşa doar pentru a clarifica aceasta munca |
![]() |
|
| Marcaje |