![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No názov hovorí všetko ... Im len o to kúpiť si nové DDR2 RAM ... ten, ktorý mám v počítači práve teraz má na freq 333Mhz, pričom nový že im snažia nákupom som čítal má 800MHz ... Im len opýtať, ak by to mať žiaden problém. ![]() Thanks in advance kluci |
|
| |||
| |||
| Pozrite sa crucial.com v Amerike alebo crucial.com mieste vo Veľkej Británii som mal rovnaký problém asi pred rokom o upgradu ram (musia byť rovnakého typu DDR 4300,5300, že typ vec) Či spustit scanner a oni vám povedia, ktoré sa (na vedomie, že je skenera pre systém Windows XP a Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš RAM je pravdepodobne ne 333, je to asi 667, a rýchlosťou nižšia ako DDR2-800 to ovplyvniť výkon. RAM je dost lacný, že to nestojí za to, že tak či tak. Stačí zobrať staré veci.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = double data sadzba Takže 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| by ste mali byť schopní do styku, ale vaša 800 spomalí na pomalšiu rýchlosť, mal by všetko v poriadku |
|
| |||
| |||
| To môže spôsobiť problém, pretože ak sa chcete pripojiť dva DDR2 skopci a ich využitie pamäte a rýchlosti, frekvencie, musia byť úplne rovnaké. |
|
| |||
| |||
| Nope. im ne ležiace tu pracujú pokuty dohromady, aj keď vaša najrýchlejší rýchlosť modul spomalí na pomalší, to nebude mať žiadny problém, věř mi, |
|
| |||
| |||
| Áno, ale ako som povedal, že to nie je naozaj stojí za to.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| yep to len ujasnit to funguje |