![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Дакле наслов говори све ... Им само за куповину новог ДДР2 РАМ-а ... онај који имам у мој пц право сада има и Фрекв 333Мхз док је ново да им покушава купити сам прочитао да има 800Мхз ... Им само занима ако би то изазвати било који проблем. ![]() Тханкс ин адванце момци |
|
| |||
| |||
| Цхецк оут цруциал.цом у Америци или цруциал.цом страницу у УК сам имао исти проблем око годину дана о надоградњу рам (то мора бити истог типа ДДР 4300,5300 тај тип ствар) Нек 'трчање скенер и они ће ти рећи шта за добити (напомена је скенер за ксп и виста) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш РАМ је вероватно не 333, то је вероватно 667, и убрзава испод ДДР2-800 то утицати на извођење. РАМ је јефтин довољно да је не исплати Аныуаы. Довољно је узети старе ствари.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ДДР = доубле дата рате Дакле 333кс2 = 666 / 7
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| требали бисте бити у могућности то мијешати, али успорит ће се 800 до спорије брзине, то би требало све бити у реду |
|
| |||
| |||
| Он мај нанесу проблем, јер ако се желите придружити два ДДР2 овнова и користе своје меморије и брзине, фреквенције морају бити тачно исто. |
|
| |||
| |||
| Нопе. им се овде не лажу, у реду они раде заједно, иако је ваше најбрже брзине модул ће успорити на спорији, неће бити проблема, верујте ми, |
|
| |||
| |||
| Да, али као што сам рекао то није заиста исплати.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ыеп, тако само да појаснимо то радити |