![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Aslında başlık tüm söylüyor ...
Im sadece yeni bir DDR2 RAM satın almak için ... benim bilgisayar sağ bulunması bir şimdi 333Mhz bir sıklık ise yeni bir sohbet sadece 800Mhz var okuyun ben satın almaya çalışırken var ... Eğer herhangi bir sorun neden olacak Im sadece merak. ![]() peşin çocuklar teşekkür |
|
|
|||
|
|||
|
Amerika'da veya İngiltere'de Ben Ram yükseltme hakkında bir yıl önce aynı sorun vardı crucial.com sitesi crucial.com Check out (bu, aynı tür DDR 4300,5300 olmalı bu şeyi türü)
Bunları tarayıcı çalıştırmak ve onların elde etmek için size izin verin (bu XP ve Vista için bir tarayıcı) notu |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sizin RAM belki 333, belki 667, ve DDR2 aşağıdaki hızlarda-800 performansı etkileyebilecek yapmak değil. RAM yeterli olduğu bu zaten's not worth ucuz. Sadece eski şeyler çıkar.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
DDR = çift veri hızı
Yani 333x2 = 666 / 7
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||
|
|||
|
mikslediğinizde için gerekir ama 800 daha yavaş hız yavaþlatacak, tüm sorun olmaz
|
|
|
|||
|
|||
|
Çünkü eğer iki DDR2 koç katılmak istiyorsanız ve bellek ve hız da frekansları olmalıdır aynı bir sorun neden olabilir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hayır. ancak sizin hızlı hızlı modül yavaş aşağı yavaşlaması burada yatarken im değil, bunlar iyi birlikte, iş, bir problem, bana güven, olacak
|
|
|
|||
|
|||
|
Evet, ama ben değil gerçekten buna değer olduğunu söyledi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
|
|
|
|||
|
|||
|
evet sadece bunu açıklamak için çalışıyoruz
|