![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну Назва говорить сама за себе ... Їм просто збирався купити нову оперативної пам'яті DDR2 ... одне, що я в моєму ПК зараз має Freq 333Mhz а з нового, що їм намагаються придбати Я тільки що прочитав він 800Mhz ... Їм просто цікаво, якщо це викличе жодних проблем. ![]() Спасибо заранее хлопці |
|
| |||
| |||
| Від'їзд crucial.com в Америці чи crucial.com сайт в Англії, я була така ж проблема приблизно рік тому про оновлення ОЗУ (вона повинна бути такий же тип DDR 4300,5300 такого роду речі) Нехай запуску сканера і вони скажуть вам, для отримання якого (зверніть увагу, є сканер для XP і Vista) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваша оперативна пам'ять, ймовірно, НЕ 333, ймовірно, це 667, а швидкість нижче DDR2-800-таки впливають на продуктивність. ОЗУ досить дешево, що не варто в будь-якому випадку. Просто вийняти старий матеріал.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR = подвійною швидкістю передачі даних Таким 333x2 = 666 / 7
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ви повинні вміти змішувати, але ваші 800 знизиться до більш низької швидкості, вона повинна все буде добре |
|
| |||
| |||
| Це може призвести до проблеми, тому що якщо ви хочете приєднатися до двох DDR2 баранів і використовувати їх пам'ять і швидкість, частота повинна бути точно такий же. |
|
| |||
| |||
| Ні. їм не лежав тут, що вони прекрасно працюють разом, хоча ваш швидкий швидкість модуля сповільниться до повільніше, то ніяких проблем не буде, повірте, |
|
| |||
| |||
| Так, але як я вже говорив це насправді не варто.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Та так що просто уточнити це працює |