![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, PC by neměla zapnutý dnes běží pokuta včera - se zbaví CMOS a odstranění / nahrazení baterie. Unplugged mít vše kromě paměti, CPU & graphics. Je to MSI MS-7125 V1 deska s diagnostickou LED připojena. Je zastavit na disketová mechanika initilaisation. Existuje něco můžu udělat, nebo je tento údaj k desce je pryč? Díky, Simona |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vyjměte disketu a poté spuštění. : D
| |||
| |||
| Poděkování - Floppy je fyzicky odpojen. Všechny jsem byl CPU & paměti grafické karty připojit k M / B. Zjištěno, že digitální vstup na monitoru byl mrtvý. Hákovitý až přes analogový vstup a obuv pokuty. Díky za odpověď Simon |
|
| |||
| |||
| kdykoliv ![]() Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje další comp wan't bootin se, že i tryed a fungovalo to thnx pro zpětnou vazbu "ferrrytrip1".
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Brzy být mrtvý! | KanoakaVirus | Vypnout Téma diskuze | 4 | 13.října 2009 14:20 |
| PC náhle odešel mrtvých | stealthking | Obecné Hardware Chat | 1 | 1. červen 2009 08:20 |
| Mrtvý Motherboard / Mrtvého PSU, nebo oba? | VictorMeldrew | Obecné Hardware Chat | 3 | 31. října 2008 02:12 |
| Mrtvý Pc? | Kadejd | Obecné Hardware Chat | 2 | 27. října 2007 21:55 |
| Mrtvý ks | Buchanan | Obecné Hardware Chat | 34 | 20. červen 2007 12:12 |
| Thread Nástroje | |
| |