![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, PC δεν θα στραφούν σε λειτουργία σήμερα πρόστιμο χθες βράδυ - έχουν εκκαθαριστεί CMOS και αφαίρεση / αντικατάσταση της μπαταρίας. Έχετε αποσυνδεθεί τα πάντα εκτός από τη μνήμη, CPU & γραφικών. Είναι ένα MSI MS-7125 V1 του σκάφους με τις διαγνωστικές λυχνίες LED που επισυνάπτεται. Είναι σχετικά με την ανάσχεση Floppy Drive initilaisation. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω και αυτό είναι μια ένδειξη του διοικητικού συμβουλίου χάνεται; Thanks, Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αφαίρεση και στη συνέχεια η δισκέττα εκκίνησης. : D
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Βρέθηκε ότι το ψηφιακό υλικό για την παρακολούθηση ήταν νεκρός. Κάπνισμα, μέσω της αναλογικής εισόδου και μπότες προστίμου. Ευχαριστώ για την απάντηση Simon |
|
| |||
| |||
| οποτεδήποτε, ![]() Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τις άλλες μου comp wan't bootin μέχρι i tryed ότι και λειτούργησε thnx για την ανάδραση "ferrrytrip1".
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σύντομα να είναι νεκρός! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 4 | 13 Οκτωβρίου 2009 14:20 |
| PC ξαφνικά πήγε νεκροί | stealthking | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 1 Ιουν 2009 08:20 |
| Dead Motherboard / Dead PSU, ή και τα δύο; | VictorMeldrew | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 31 Οκτ 2008 02:12 |
| Νεκρά Pc; | Kadejd | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 27 Οκτ 2007 21:55 |
| Νεκρό PC | Buchanan | Γενική Συζήτηση Hardware | 34 | 20 Ιουν 2007 12:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |