по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Dell Дименсия 9100 DCTA - дънната платка е Out. Трябва ли да инсталирате друга или канавка?

Reply

Нишка Инструменти
Old 12-ти март 2009, 16:10
Новите държави Група

Default Dell Дименсия 9100 DCTA - дънната платка е Out. Трябва ли да инсталирате друга или канавка?

Здравей: Взеха ми компютър към магазина. То бе определено, че това е дънната платка. Всички USB портове излезе по същото време. Аз реших, че може да купи дънната платка и да го инсталирате себе си. Някои въпроси:

1. Am I, квалифицирани да го направя? Аз знам малко повече за компютри, отколкото средния човек, но аз не съм експерт по никакъв начин.

2. Ще ми се просто компютър, тъй като беше, когато тя излезе? Ще бъде като Windows просто започва и всичките ми неща е точно като преди? Или ще ми се наложи да преинсталирате Windows, и т.н.?

3. Заслужава ли си го? Трябва ли просто прескочете го купим друг компютър?

My Computer:
Dell Дименсия 9100 DCTA

Благодаря толкова много,

Джон
Old 12-ти март 2009, 17:57
Номер на групата

Default Dell Дименсия 9100 DCTA - дънната платка е Out. Трябва ли да инсталирате друга или канавка?

Христос, 179 $? Всички по-нови Dells са стандартизирани, вие може би просто се редовно борда, който поддържа старите си неща от по-малко от $ 80.

Все пак, това е P4 система, това не си струва да хвърлят пари в повече. За по-малко от два пъти цената, която бихте прекарват по дънната платка, които сами бихте могли да получите на изцяло нова система. Част го.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc