![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей: Взеха ми компютър към магазина. То бе определено, че това е дънната платка. Всички USB портове излезе по същото време. Аз реших, че може да купи дънната платка и да го инсталирате себе си. Някои въпроси: 1. Am I, квалифицирани да го направя? Аз знам малко повече за компютри, отколкото средния човек, но аз не съм експерт по никакъв начин. 2. Ще ми се просто компютър, тъй като беше, когато тя излезе? Ще бъде като Windows просто започва и всичките ми неща е точно като преди? Или ще ми се наложи да преинсталирате Windows, и т.н.? 3. Заслужава ли си го? Трябва ли просто прескочете го купим друг компютър? My Computer: Dell Дименсия 9100 DCTA Благодаря толкова много, Джон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Христос, 179 $? Всички по-нови Dells са стандартизирани, вие може би просто се редовно борда, който поддържа старите си неща от по-малко от $ 80. Все пак, това е P4 система, това не си струва да хвърлят пари в повече. За по-малко от два пъти цената, която бихте прекарват по дънната платка, които сами бихте могли да получите на изцяло нова система. Част го.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|