![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj: Trvalo mém počítači na prodejně. Bylo určeno, že je na desce. Všechny porty USB vyšel ve stejnou dobu. Jsem se rozhodl bych mohl koupit desku a nainstalovat sám. Některé otázky: 1. Jsem kvalifikovaný na to? Vím, trochu více informací o počítačích, než průměrná osoba, ale já nejsem odborník v žádném případě. 2. Bude můj počítač je stejně jako to bylo, když šel ven? Bude to, jako jsou Windows právě začíná a všechny moje věci jsou tam stejně jako předtím? Nebo budu muset přeinstalovat Windows, atd? 3. Stojí to za to? Mám prostě přeskočit a koupit jiný počítač? My Computer: Dell Dimension 9100 DCTA Díky moc, John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kristus, $ 179? Všechny novější Dells jsou standardizované, mohli jste si asi jen pravidelné penze, který podporuje vaše staré věci za méně než 80 dolarů. Nicméně, je to P4 systém, je to nestojí za to házení peněz do více. Za méně než dvojnásobek ceny, kterou byste strávit na této desce samostatně můžete získat zcela nový systém. Část si to.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|