![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv: ellopta a számítógépet a boltot. Azt határozza meg, hogy ez az alaplap. Minden USB porttal ment ki ugyanabban az időben. Úgy döntöttem én is veszek alaplapot és telepíteni magam. Néhány kérdés: 1. Én képzett csinálni? Tudom, egy kicsit többet a számítógép, mint az átlag, de nem vagyok szakértő semmilyen módon. 2. Majd a számítógépet csak az volt, amikor kiment? Lesz, mint most a Windows elindul, és minden dolog van, mint korábban? Vagy lesz, hogy újra kell telepítenie a Windows, stb? 3. Vajon megérte? Amennyiben csak átugorja, és veszek még egy számítógép? My Computer: Dell Dimension 9100 DCTA Nagyon köszönöm, John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Krisztus, a 179 $? Minden újabb Dells nem szabványos, akkor valószínűleg csak a rendszeres fórumon, amely támogatja a régi cucc kevesebb, mint 80 $. Azonban ez egy P4-rendszer, akkor nem érdemes megválnia több pénzt. Kevesebb, mint a duplája az ár, amit költeni, hogy az alaplap csak akkor kap egy teljesen új rendszert. Rész ki.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|