![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi: paėmė mano kompiuterio į parduotuvę. Buvo nustatyta, kad ji yra pagrindinė plokštė. Visi USB išėjo tuo pačiu metu. I've decided galiu pirkti plokštę ir įdiekite jį pats. Kai kurie klausimai: 1. Esu kvalifikuotas tai daryti? Žinau šiek tiek daugiau apie kompiuterių, nei paprastas žmogus, bet aš ne kokiu nors būdu ekspertas. 2. Ar mano kompiuteryje yra tik kaip jis buvo, kai ji išėjo? Jis bus kaip tik paleidus Windows ir visi mano daiktai yra ten, kaip ir anksčiau? Ar man teks iš naujo įdiegti "Windows", ir tt? 3. Ar verta? Jeigu aš tiesiog praleiskite jį ir nusipirkti kitą kompiuterį? Mano kompiuteris: Dell Dimension 9.100 DCTA Thanks so much, John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kristus, 179 $? Visi naujesnė Dells yra standartizuoti, jūs tikriausiai gausite tik nuolat taryba, kuri palaiko jūsų sendaikčiai mažiau kaip $ 80. Tačiau, tai P4 sistemos, tai neverta mėtyti daugiau pinigų. Mažiau nei dvigubai kainos norite išleisti, kad plokštė tik tu gali gauti visiškai naujos sistemos. Dalis it out.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|