![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок: Је узео мој рачунар у трговину. То је утврдио да је матична плоча. Сви УСБ портови изишао у исто време. Ја сам одлучио сам да купите матичне плоче и инсталирајте га себи. Нека питања: 1. Јесам ли квалификовани за радити то? Ја знам мало више о рачунарима од просечног човека, али Им 'ниједан стручњак на било који начин. 2. Хоће ли моје рачунар се само како је то било кад је изишао? Хоће ли то бити баш попут Уиндоус покреће се и све моје ствари постоји баш као и пре? Или ћу морати да поново инсталирате систем Уиндоус, итд? 3. Да ли је то вредно? Требам ли га само прескочи и купити друго рачунар? Мы Цомпутер: Делл Дименсион 9100 ДЦТА Хвала толико, Иван |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Христ, 179 $? Сви новији Деллс стандаризирају, вероватно бисте могли добити само редован табли која подржава ваше старе ствари за мање од 80 $. Међутим, то је П4 систем, своју 'не вреди више новца на бацање. За двоструко мање од цене коју бисте потрошите на матичној плочи која сами могли добити посве нови систем. Део ит оут.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|