![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт: взяв мене за комп'ютер в магазині. Було встановлено, що це материнська плата. Всі порти USB вийшов в той же час. Я вирішив, що я можу купити материнську плату і встановити його собі. Деякі питання: 1. Я кваліфікований це зробити? Я знаю трохи більше про комп'ютерах, ніж середня людина, але я не є експертом в будь-якому випадку. 2. Чи буде мій комп'ютер буде як було, коли він вийшов? Чи буде це просто як Windows запускається, і всі мої речі є так само, як раніше? Або мені доведеться перевстановити Windows, і т.п.? 3. Чи варто? Чи повинен я просто пропустити його і купити інший комп'ютер? Мій комп'ютер: Dell Dimension 9100 DCTA Спасибо так багато, Джон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Христос, $ 179? Всі нові Dells стандартизовані, можна, мабуть, просто отримати пораду, що регулярно підтримує ваші старі речі на менш ніж $ 80. Втім, це P4 системи, не варто кидати більше грошей в. Для менш як удвічі перевищує ціну, яку ви витрачаєте на материнській платі, що тільки можна отримати абсолютно нові системи. Частини її.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|