![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам един приятел, който има Dell Inspiron 531, че има много проблеми за последните 4 месеца не са били в състояние да използва компютър, освен ако не е в безопасен режим. Аз проведе memtest-86 на него нищо лошо в паметта. От това, което може да намерите на този компютър е двоен процесор и това би означавало за оплождане трябва да бъде в слотове 1 един 3. Не харесва CAM форма Dell в слотове 1 един 2. За седмица те нарича Dell за 10-ия час и те казаха, че е овен. И тъй като тя бе под гаранция Dell ще relpace това. Когато технологии излезе на PC беше текат, но само в безопасен режим, той разви овена обратно към слотове 1 и 2 на един компютър да не работят изобщо. Тогава той каза, че това е дънната платка, че е проблем и ще се върна по два часа, за да relpace него четири часа по-късно моя приятел наричаме този тип технологии и е установено, че Dell казват, че не са за замяна на дънни платки за него не е било проблем е програма за Vista.
Аз говорих с моя приятел днес и установих, че те сега не можете да получите на компютъра, за да включите към всички. Доза кой знае дали това дънната платка има проблеми (Dell ORY206 ИЛИ 0RY206 модел номер. Или може да е нещо, с процесор. Точно сега аз само трябва да го изпълняват за преместване на файл в друга harddrive. Тогава ние ще изглежда в използването на компютъра лимон закон. Няма гаранция, е добре до 2011 година.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dell е явно се опитва да ви винт от фиксира.
В RAM слотове не трябва да въпроса, но ако това е определено pooping, когато DIMMs са преместени, които не сочат към умира mobo. Това не е процесор, и ако memtest работи добре, че не е, че един от двамата.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Моят съвет ще бъде ... се върнем към Dell и настояват за изказване на ръководителя и настояват за друга ремонт. Ако е warrantied до 2011, а след това имате пълно право.
|
|||
|
|||
|
Опитах се да се обадя agin Dell и сега са поставени в режим на задържане моя приятел и след това просто затвориш. Намерили, че когато те закупили компютър те също закупили удължен гаранционен и е добре, докато 2013. Но изглежда, че Dell мисли в mobo не е включена в тази гаранция.
Моя приятелка установи, че когато се обадите Dell за помощ в САЩ за повикване gose с някой от Индия. |
|
|
|||
|
|||
|
Върнах надолу, за да ми приятели и погледна модела номер върху mobo и тя е различна, че това, което идва под системните файлове на компютъра. Броят на mobo е M2N61-AX. Казах моята приятелка какво е казано тук, а след два часа и половина часа по телефона Dell заявяват, че ще замени mobo.
Сега, когато те ще relpace на mobo ще ми приятел губят файловете върху harddrive? |
|
|
|||
|
|||
|
Знаейки Dell .. всичко е възможно.
Ако те променят mobo за същия модел, той не трябва да губят ги <famous последно words> |
|
|
|||
|
|||
|
Ако компютърът ви изпрати обратно, аз няма да разчитам на вашите файлове връщане с нея.
Може да се вземе на твърдия диск и го изпраща обратно към тях, както Фил каза обаче, че е Dell и всичко може да се случи! |
|
|
|||
|
|||
|
Ами те са изпращането на някого до дома да замени части. Не трябва да изпрати обратно към компютър на Dell.
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре добре. Четох една история бяха Dell техник отиде в дом за ремонт и счупи компютъра. преди да дойде, или преди да започне да се уверите, че Dell е отговорен за вреди, както и че той носи анти статична лента само за мярка.
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря, ще кажете на приятеля ми. И знаем как те са Dell няма да преминем през пътя, освен ако той го. Две големи Puppys не сигурен вещица аз ще навик да се забъркваш с puppys или вкъщи собственик.
|