![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám přítelkyni, která má Dell Inspiron 531, která má mnoho problémů v posledních 4 měsících, že již nejsou schopni používat počítač, pokud je to v nouzovém režimu. Byl spuštěn Memtest-86 na tom nic špatného paměti. Z toho, co mohu zjistit, tento kus je duální procesor, a to by znamenalo berana by měl být ve slotech 1 jeden 3. Ne jako je vačka podobě Dell ve slotech 1 jedna 2. Asi před týdnem říkali Dell pro 10. čas a řekli, že byl berana. A protože to bylo v záruce Dell by relpace to. Když tech vyšel na PC byl spuštěn, ale jen v nouzovém režimu, přešel berana zpět do slotů 1 a 2 jedno PC nebude fungovat vůbec. Pak řekl, že je to deska, která byla tento problém a bude zpátky ve dvě hodiny na relpace že čtyři hodiny později můj přítel volání této tech chlap a zjistil, že Dell řekl, že nebyli nahrazení základní deska pro něj nebyl problém je je program Vista. Mluvil jsem s mým přítelem a dnes zjistila, že se nyní nemůže dostat k počítači a zapnout vůbec. Dávka někdo vědět, jestli tato deska má problémy (Dell ORY206 NEBO 0RY206 číslo modelu. Nebo by to mohlo být něco s procesorem. Právě teď jsem jen na to běh přesunout soubory na jiný pevný disk. Pak se budeme dívat na to pomocí počítače citron práva. Existuje záruka, je dobré do roku 2011. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell se samozřejmě snaží šroub vás z opravy. RAM sloty neměli záležitost, ale pokud je to určitě pooping ven, když DIMMy se přesouvají, že se místo na umírání mobo. Není to procesor, a pokud je v rozporu Memtest pokuty není to, že buď.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje rada by ... zpátky na Dell, a trvat na mluvení do údajů a trvat na další opravy. Pokud je to warrantied do roku 2011, pak budete mít každý právo.
| |||
| |||
| Snažil volat Dell agin a dnes dali my friend on hold, a pak prostě zavěsit. Zjistili, že když se počítač zakoupili také zakoupili rozšířenou záruku, a je dobré do roku 2013. Ale to se zdá, že si myslí, že Dell se mobo není zahrnut v této záruky. Můj přítel zjistil, že když Dell volání o pomoc z USA výzvu gose s někým v Indii. |
|
| |||
| |||
| Se vrátil zpět na své přátele a podíval se na číslo modelu na mobo a je jiný, že to, co přichází až v rámci systému souborů v počítači. Číslo na mobo je M2N61-AX. Řekl můj přítel, co zde bylo řečeno a po dvou a půl hodiny na telefonu Dell uvedl, že by nahradit mobo. Nyní, že se chystá relpace se mobo bude můj přítel ztratit soubory na disku? |
|
| |||
| |||
| Vědouce Dell .. všechno je možné. Pokud se změní mobo pro stejný model, neměl by ztratit jejich <famous poslední words> |
|
| |||
| |||
| Pokud budete posílat v počítači zpět, nechtěl jsem se na soubory se vracejí s ním. Ty by mohly mít na pevném disku a poslat ho zpátky do nich, jako Phil když řekl, že je Dell a vše se může přihodit! |
|
| |||
| |||
| Tak se zasláním někdo do domovského nahradit částí. Nemusíte posílat PC zpět na Dell. |
|
| |||
| |||
| ok dobrý. Četla jsem příběh byl dell technik šel do oprav domů a rozbil počítač. předtím, než přijde, nebo než se začne se ujistil, že Dell je odpovědný za jakékoli škody a že se nosí anti statické kapelu jen na prevenci. |
|
| |||
| |||
| Díky řekne můj přítel. A vědět, jak jsou Dell nebude mít kolem cesty, pokud si jej. Dva velké Puppys nejsou jisti, čarodějnice jedna bych zvyklý na nepořádek s puppys nebo majitele domů. |