![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω ένα φίλο που έχει ένα Dell Inspiron 531 ότι έχει πολλά προβλήματα για τα τελευταία 4 μήνες δεν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή, εάν δεν είναι σε ασφαλή λειτουργία. I διήρκεσε ένα memtest-86 σε αυτήν δεν τρέχει με μνήμη. Από ό, τι μπορεί να ανακαλύψει αυτό το PC είναι ένα διπλό επεξεργαστή που θα σήμαινε και το έμβολο θα πρέπει να είναι ένα 3 χρόνων χρήσης 1. Δεν αρέσει σε cam μορφή Dell slots 1 Η 2. Περίπου πριν από μία εβδομάδα που ονομάζεται Dell για το 10ο χρόνο και τους είπε ότι ήταν η RAM. Και επειδή ήταν υπό την εγγύηση της Dell θα relpace αυτό. Όταν η τεχνολογία βγήκε το pc τρέχει, αλλά μόνο σε ασφαλή λειτουργία, πήγε πίσω το έμβολο για να χρονοθυρίδες 1 Η 2 και το pc δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σε όλους. Στη συνέχεια είπε ότι ήταν η μητρική πλακέτα που ήταν το πρόβλημα και θα επιστρέψει σε δύο ώρες για να relpace είναι τέσσερις ώρες αργότερα αυτή την πρόσκληση του φίλου μου τύπος τεχνολογίας και διαπίστωσε ότι η Dell δήλωσε ότι δεν ήταν για την αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας δεν ήταν το πρόβλημα αυτό είναι το πρόγραμμα Vista.
Μίλησα με τον φίλο μου σήμερα και διαπίστωσε ότι τώρα δεν μπορείτε να πάρετε τον υπολογιστή για να ενεργοποιήσετε καθόλου. Δόση γνωρίζει κανείς αν αυτή η μητρική έχει προβλήματα (Dell ORY206 Ή 0RY206 αριθμό μοντέλου. Ή θα μπορούσε να γίνει κάτι με τον επεξεργαστή. Τώρα πρέπει απλώς να το τρέχει για να μετακινήσετε τα αρχεία σε άλλη σκληρούς δίσκους. Στη συνέχεια θα εξετάσουμε στο να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή λεμονιού δίκαιο. Υπάρχει εγγύηση είναι καλό μέχρι το 2011.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Η Dell προσπαθεί να είναι προφανώς βιδωτό σας από μια ενημέρωση κώδικα.
Η μνήμη RAM δεν θα πρέπει να χρονοθυρίδες θέμα, αλλά αν είναι σίγουρα pooping στιγμή της DIMMs που να μεταφέρονται σε ένα σημείο που πεθαίνουν mobo. Δεν είναι ο επεξεργαστής, αν και memtest τρέχει προστίμου δεν είναι ούτε αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Η συμβουλή μου θα ήταν ... γυρίσω για την Dell και να επιμείνει στην μιλώντας σε επόπτη και επιμένουμε σε μια άλλη επισκευή. Εάν είναι warrantied μέχρι το 2011, τότε έχετε κάθε δικαίωμα.
|
|||
|
|||
|
Προσπάθησα να καλέσετε την Dell agin και τώρα ο φίλος μου που είναι σε αναμονή και στη συνέχεια, μόλις κλείσεις. Διαπίστωσαν ότι όταν αγόρασε τον υπολογιστή που αγόρασε επίσης επεκταθεί η εγγύηση και είναι καλό μέχρι το 2013. Ωστόσο, φαίνεται ότι σκέφτεται το Dell mobo δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα εγγύηση.
Ο φίλος μου έμαθε ότι όταν καλείτε την Dell για βοήθεια στις ΗΠΑ, η κλήση σε κάποιον gose Ινδίας. |
|
|
|||
|
|||
|
Πήγε πίσω στους φίλους μου και εξέτασε τον αριθμό μοντέλου για την mobo και είναι διαφορετικό αυτό που αναμένεται σύμφωνα με το σύστημα αρχείων του υπολογιστή. Ο αριθμός για την mobo είναι M2N61-AX. Αυτό που είπε ο φίλος μου είχε πει εδώ και μετά από δυόμισι ώρες στο τηλέφωνο Dell δήλωσε ότι θα αντικαταστήσει το mobo.
Τώρα που πρόκειται να relpace την mobo του φίλου μου θα χάσει τα αρχεία του σκληρούς δίσκους; |
|
|
|||
|
|||
|
Γνωρίζοντας την Dell .. όλα είναι δυνατά.
Αν αλλάξετε το mobo για το ίδιο μοντέλο, που δεν πρέπει να τις χάσει <famous τελευταία words> |
|
|
|||
|
|||
|
Αν στείλετε πίσω τον υπολογιστή, δεν θα μετρήσει για τα αρχεία σας με την επιστροφή του.
Μπορείτε να λάβει το σκληρό δίσκο και να το στείλετε πίσω σε αυτά, όπως είπε ο Phil όμως, είναι Dell και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά είναι να στέλνει κάποιος από το σπίτι για να αντικαταστήσει τα μέρη. Να μην χρειάζεται να στείλει πίσω στην dell τεμ.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok καλή. Διάβασα μια ιστορία ήταν ένα dell τεχνικός πήγε στο σπίτι και έσπασε την επισκευή του υπολογιστή. πριν έρθει ή πριν αρχίσει να βεβαιωθείτε ότι η dell είναι υπεύθυνη για τυχόν ζημιές και ότι θα φοράει ένα αντι στατική ζώνη μόνο για προληπτικούς λόγους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη θα πει ο φίλος μου. Και ξέρουν πώς είναι η Dell δεν θα ξεπεράσουμε το δρόμο αν δεν έχει το. Δύο μεγάλες Puppys δεν μάγισσα σίγουρος που θα το συνηθίζει να χάος με την puppys ή το σπίτι ιδιοκτήτη.
|