![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam prijatelja koji ima Dell Inspiron 531 koji ima mnogo problema u zadnjih 4 mjeseci nisu bili u mogućnosti koristiti računala, osim ako je u sigurnom načinu rada. I otrča jedan memtest-86 na njemu ništa loše memorije. From što mogu saznati je ovo pc dualni procesor i to bi značilo ovna trebali bi biti u utore 1 jedan 3. Ne sviđa cam obrazac Dell u utore 1 jedan 2. Oko tjedan dana oni nazivaju Dell za 10. vrijeme i rekoše da je RAM. A budući da je pod jamstvenim Dell bi relpace ga. Kad je izašao tech PC je prikazuju, ali samo u safe modu, On je preselio RAM utore 1 natrag na jednom 2 i PC ne rade sve. Tada je rekao da je na matičnoj ploči koja je bila problem i vratio bi se u dva sata da ga relpace četiri sata kasnije moj prijatelj poziva ovaj tech momak i saznali da je Dell, rekao je da su ne mijenjati matičnu ploču za to nije bio problem to je program Vista. Sam govorio da moj prijatelj danas i utvrdili da se oni sada ne mogu dobiti računalo za uključivanje u sve. Doze bilo tko znati ako ovaj matična ploča ima problema (Dell ORY206 ILI 0RY206 broj modela. Ili bi moglo biti nešto sa procesor. Upravo sada sam samo trebate dobiti Internet trčanje za premještanje datoteke u drugu harddrive. Tada ćemo gledati na računalo koristeći limun zakon. Postoji jamstvo je dobro do 2011. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell je očigledno pokušava vijak vam je popraviti. RAM utore materije ne bi trebalo, ali ako je definitivno out pooping kada su se preselili DIMMs koji ne ukazuju na umiranje mobo. To nije procesor, i ako memtest prolazi u redu da to nije bilo.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moj savjet bi bio ... vratiti se na Dell i insistiraju na govoreći na nadzornike i insistiraju na drugi popravak. Ako je warrantied do 2011, onda imate svako pravo.
| |||
| |||
| Pokušao nazvati Dell agin, a sada su stavili moj prijatelj na čekanje, a zatim jednostavno objesite. Oni su utvrdili da kad su kupili računalo i oni kupili produžen jamstvo te je dobar sve dok 2013. Ali to, čini se da Dell razmišlja na mobo nije uključena u jamstvo. Moj prijatelj otkrio da kada Dell poziv za pomoć u SAD na poziv gose nekome u Indiji. |
|
| |||
| |||
| Vrati se na svoje prijatelje i pogleda na model broj na mobo a to je da je ono što razlikuje dolazi pod sistemske datoteke na računalu. Broj na mobo je M2N61-AX. Moj prijatelj je rekao ono što je rečeno ovdje, a nakon dva i pol sata na telefon Dell je rekao da će zamijeniti mobo. Sada kada idu na relpace je moj prijatelj mobo će izgubiti datoteke na harddrive? |
|
| |||
| |||
| Poznavajući Dell .. što je moguće. Ako oni promijenili mobo za isti model, on ne bi trebao izgubiti ih <famous posljednja words> |
|
| |||
| |||
| Ako pošaljete natrag na računalu, ne bih računati na vaše datoteke povratku s njom. Moglo bi potrajati hard otjerao i poslati ga nazad u njima, kao i Phil je rekao da je Dell i išta može dogoditi! |
|
| |||
| |||
| Pa oni su netko poslati na početnoj za zamjenu dijelova. Ne trebate poslati natrag na pc Dell. |
|
| |||
| |||
| ok dobro. Pročitala sam priču bili Dell tehničar ode u dom popravak i razbio računalo. prije nego što dođe ili prije nego što počne da provjerite da Dell je odgovoran za štete i da on nosi anti statični bend samo za bezbjednost. |
|
| |||
| |||
| Thanks će reći moj prijatelj. A znamo kako su Dell neće dobiti mimo kolovoz, osim ako je to on. Dvije velike Puppys jedna vještica ne siguran sam da bi navika nered s puppys ili kući vlasnika. |