kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Dell Inspiron 531 hibás alaplap ?????

Reply

Téma eszközök
Old Január 26, 2009, 00:32
Csoport tagja

Default Dell Inspiron 531 hibás alaplap ?????

Van egy barátom, hogy van egy Dell Inspiron 531 hogy sok problémát az elmúlt 4 hónap, hogy nem tudja használni a számítógépet, kivéve, ha a safe mode. Futottam a memtest-86 rajta semmi baja memória. Feladó mit talál ki ez a számítógép kettős processzorral és azt jelentené, hogy a ram kellene résidők 1 an 3. Nem tetszik cam formában Dell a résidők 1 a 2. Körülbelül egy héttel ezelőtt neveztek Dell a 10. alkalommal, és azt mondta, hogy a ram. És mert garanciális Dell relpace volna meg. Amikor a tech kijött a PC-futott, de csak csökkentett módban lépett a ram vissza résidőket egy 1 és a 2 db ez nem működik egyáltalán. Aztán azt mondta, hogy az alaplap volt a probléma, és vissza, két óra alatt relpace, hogy négy órával később a barátom ezt a technológiát a fickó, és megállapította, hogy a Dell azt mondta, hogy nem helyettesíti az alaplapot, hogy nem volt a probléma, hogy A program Vista.
Beszéltem ma a barátom, és megállapította, hogy ma már nem lehet a számítógépet, kapcsolja be egyáltalán.
Adag akárki tud ha ez az alaplap a probléma (Dell ORY206 VAGY 0RY206 modellszámát.
Vagy lehet, hogy valami a processzort. Most csak be kell, hogy ez működik, hogy a fájlokat egy másik merevlemez.
Aztán fogja, hogy a számítógép segítségével citrom joggal. Van garancia a jó 2011-ig.
Old Január 26, 2009, 00:43
Donor Group

Dell természetesen próbálunk meg csavart ki a javítást.

A RAM résidők nem baj, de ha ez feltétlenül pooping ha a DIMM mozgatják, hogy nem arra, hogy a haldokló mobo. Ez nem a processzort, és ha memtest fut bírság nem az, hogy vagy.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 26, 2009, 06:47
Donor Group

Az én tanácsom lenne ... Gyere vissza, hogy a Dell és ragaszkodjon beszélt a biztos és ragaszkodjon egy javítást. Ha warrantied 2011-ig, akkor minden rendben.

Good Luck tho ..... a Dell a mag: (

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 26, 2009, 11:55
Csoport tagja

Próbáltam hívni a Dell ellenzéki és most fel barátom tartott, és csak akkor tedd fel. Azt találták, hogy mikor vásárolta a számítógépet, ők is megvásárolták a kiterjesztett garancia és a jó 2013-ig. De úgy tűnik, hogy a Dell úgy gondolja, hogy a mobo nem szerepel ez a garancia.
A barátom találta ki, hogy ha hívás Dell segítséget az USA-ban a hívás gose valakinek India.
Old Január 26 2009, 16:43
Csoport tagja

Ment vissza, hogy a barátaim, és úgy nézett a modell számát a mobo és ez különbözik, hogy mi jön létre a rendszer a fájlokat a számítógépre. A számot a mobo van M2N61-AX. Told barátom azt mondta, amit itt, és azt követően két és fél óra alatt a telefon Dell azt mondta, nem helyettesítik a mobo.
Most, hogy fognak relpace a mobo a barátom elveszíti a fájlokat a merevlemez?
Old Január 26, 2009, 16:46
Donor Group

Ismerve Dell .. minden lehetséges.
Ha változtatni a mobo az adott modellt, akkor azokat nem veszíti el <famous utolsó words>
Old Január 27, 2009, 14:25
Csoport tagja

Ha elküldi a számítógép vissza, nem számíthat a fájlokat visszatér vele.

Meg lehetne a merevlemez, és küldje vissza a számukra, mint Phil mondta azonban, hogy a Dell és bármi megtörténhet!
Old Január 27, 2009, 14:37
Csoport tagja

Nos ezek küldését valaki, hogy a saját helyére a részek. Nem kell, hogy küldjenek vissza a Dell pc.
Old Január 27, 2009, 16:28
Csoport tagja

OK jó. Olvastam egy történetet is a Dell-technikus ment otthoni javítási és eltörte a számítógép. előtt jön vagy azelőtt kezdődik, győződjön meg arról, hogy a Dell a felelős az esetleges károkért, és hogy ő viseli a száradásgátló statikus zenekar csak elővigyázatosságból.
Old Január 27, 2009, 17:19
Csoport tagja

Köszönet megmondja barátom. És tudom, hogy ezek a Dell nem lesznek múltban a műút, kivéve ha azt. Két nagy Puppys nem biztos abban, hogy egy boszorkány azt szokás, hogy a rendetlenség puppys, vagy a saját tulajdonosa.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 dmdougie General Chat szoftver 6 November 18, 2009 13:25
Dell Inspiron 530 ken979 Általános fémáru Chat 11 12. április 2008 08:54
Saját Dell Inspiron Nem kapcsol be. Poppy Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 2. február 2008 03:17
Dell Inspiron 530 alkatrészek pcgamer530 Cases & Power Supplies 2 16. december 2007 05:27
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.