![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy barátom, hogy van egy Dell Inspiron 531 hogy sok problémát az elmúlt 4 hónap, hogy nem tudja használni a számítógépet, kivéve, ha a safe mode. Futottam a memtest-86 rajta semmi baja memória. Feladó mit talál ki ez a számítógép kettős processzorral és azt jelentené, hogy a ram kellene résidők 1 an 3. Nem tetszik cam formában Dell a résidők 1 a 2. Körülbelül egy héttel ezelőtt neveztek Dell a 10. alkalommal, és azt mondta, hogy a ram. És mert garanciális Dell relpace volna meg. Amikor a tech kijött a PC-futott, de csak csökkentett módban lépett a ram vissza résidőket egy 1 és a 2 db ez nem működik egyáltalán. Aztán azt mondta, hogy az alaplap volt a probléma, és vissza, két óra alatt relpace, hogy négy órával később a barátom ezt a technológiát a fickó, és megállapította, hogy a Dell azt mondta, hogy nem helyettesíti az alaplapot, hogy nem volt a probléma, hogy A program Vista. Beszéltem ma a barátom, és megállapította, hogy ma már nem lehet a számítógépet, kapcsolja be egyáltalán. Adag akárki tud ha ez az alaplap a probléma (Dell ORY206 VAGY 0RY206 modellszámát. Vagy lehet, hogy valami a processzort. Most csak be kell, hogy ez működik, hogy a fájlokat egy másik merevlemez. Aztán fogja, hogy a számítógép segítségével citrom joggal. Van garancia a jó 2011-ig. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell természetesen próbálunk meg csavart ki a javítást. A RAM résidők nem baj, de ha ez feltétlenül pooping ha a DIMM mozgatják, hogy nem arra, hogy a haldokló mobo. Ez nem a processzort, és ha memtest fut bírság nem az, hogy vagy.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az én tanácsom lenne ... Gyere vissza, hogy a Dell és ragaszkodjon beszélt a biztos és ragaszkodjon egy javítást. Ha warrantied 2011-ig, akkor minden rendben.
| |||
| |||
| Próbáltam hívni a Dell ellenzéki és most fel barátom tartott, és csak akkor tedd fel. Azt találták, hogy mikor vásárolta a számítógépet, ők is megvásárolták a kiterjesztett garancia és a jó 2013-ig. De úgy tűnik, hogy a Dell úgy gondolja, hogy a mobo nem szerepel ez a garancia. A barátom találta ki, hogy ha hívás Dell segítséget az USA-ban a hívás gose valakinek India. |
|
| |||
| |||
| Ment vissza, hogy a barátaim, és úgy nézett a modell számát a mobo és ez különbözik, hogy mi jön létre a rendszer a fájlokat a számítógépre. A számot a mobo van M2N61-AX. Told barátom azt mondta, amit itt, és azt követően két és fél óra alatt a telefon Dell azt mondta, nem helyettesítik a mobo. Most, hogy fognak relpace a mobo a barátom elveszíti a fájlokat a merevlemez? |
|
| |||
| |||
| Ismerve Dell .. minden lehetséges. Ha változtatni a mobo az adott modellt, akkor azokat nem veszíti el <famous utolsó words> |
|
| |||
| |||
| Ha elküldi a számítógép vissza, nem számíthat a fájlokat visszatér vele. Meg lehetne a merevlemez, és küldje vissza a számukra, mint Phil mondta azonban, hogy a Dell és bármi megtörténhet! |
|
| |||
| |||
| Nos ezek küldését valaki, hogy a saját helyére a részek. Nem kell, hogy küldjenek vissza a Dell pc. |
|
| |||
| |||
| OK jó. Olvastam egy történetet is a Dell-technikus ment otthoni javítási és eltörte a számítógép. előtt jön vagy azelőtt kezdődik, győződjön meg arról, hogy a Dell a felelős az esetleges károkért, és hogy ő viseli a száradásgátló statikus zenekar csak elővigyázatosságból. |
|
| |||
| |||
| Köszönet megmondja barátom. És tudom, hogy ezek a Dell nem lesznek múltban a műút, kivéve ha azt. Két nagy Puppys nem biztos abban, hogy egy boszorkány azt szokás, hogy a rendetlenség puppys, vagy a saját tulajdonosa. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | General Chat szoftver | 6 | November 18, 2009 13:25 |
| Dell Inspiron 530 | ken979 | Általános fémáru Chat | 11 | 12. április 2008 08:54 |
| Saját Dell Inspiron Nem kapcsol be. | Poppy | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 2. február 2008 03:17 |
| Dell Inspiron 530 alkatrészek | pcgamer530 | Cases & Power Supplies | 2 | 16. december 2007 05:27 |
| Téma eszközök | |
| |