![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי חברה בעלת Dell Inspiron 531, כי יש הרבה בעיות מזה 4 חודשים הם לא מסוגלים להשתמש בו, אלא אם המחשב במצב בטוח. רצתי עם memtest-86 על זה שום דבר לא בסדר עם הזיכרון. לפי מה שאני יכול לגלות זה PC הוא מעבד כפול וכי היה אומר ראם אמור להיות 1 משבצות של 3. לא אוהב את זה פקה טופס Dell ב 1 על 2 משבצות. בערך לפני שבוע הם קראו את 10 של Dell עבור פעם והם אמרו שזה היה רם. ובגלל זה היה תחת אחריות של Dell היה relpace זה. כאשר יצא Tech היה מפעיל את המחשב, אלא רק במצב בטוח, הוא הזיז את רם לראש משבצות 1 ו 2 של המחשב לא עובד בכלל. אחר כך הוא אמר שזה לוח האם זאת הייתה הבעיה ואולי יהיו שוב שעתיים עד ארבע שעות relpace אותו מאוחר יותר חבר שלי קוראים לזה הבחור Tech ומצאתי כי דל אמר שהם לא היו מחליפים את לוח האם לא היה לה את אותה בעיה הוא התוכנית Vista. דיברתי עם חבר שלי היום ומצאתי כי עכשיו הם לא יכולים לקבל את המחשב כדי להפעיל בכלל. מנה מישהו יודע אם זה לוח האם יש בעיות (Dell ORY206 או 0RY206 מספר הדגם. לחלופין, הוא יכול להיות משהו עם המעבד. עכשיו אני רק צריך לקבל את זה פועל כדי להעביר את הקבצים אחר harddrive. אז אנחנו נעשה זאת על מנת להשתמש במחשב לימון החוק. יש אחריות הוא תקף עד 2011. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דל היא כמובן מנסה לדפוק אותך של התיקון. זיכרון RAM של משבצות לא צריך משנה, אבל אם זה בהחלט pooping החוצה כאשר DIMMs מועברים שעושה את הצבע mobo גוסס. זה לא המעבד, ואם memtest פועלת בסדר זה לא כל כך גם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| העצה שלי תהיה ... על מנת לחזור Dell ו מתעקש לדבר עם הממונה ו להתעקש על תיקון אחר. אם היא warrantied עד 2011, אז יש לך כל זכות.
| |||
| |||
| ניסיתי להתקשר Dell agin ועכשיו הם הכניסו את החבר שלי בהמתנה ואז פשוט תנתק. הם גילו כי כאשר הם לרכוש את המחשב הם גם לרכוש את האחריות המורחבת, והוא תקף עד 2013. אבל זה נראה כי Dell חושב mobo אינה זו כוללת האחריות. החבר שלי נמצא, כי כאשר אתה קורא לעזרה של Dell בארה"ב את השיחה gose למישהו בהודו. |
|
| |||
| |||
| חזר מטה החברים שלי והסתכלתי על מספר הדגם על mobo וזה שונה, כי מה היא מתקרבת תחת מערכת הקבצים במחשב. מספר על mobo הוא M2N61-AX. חבר שלי אמר מה שנאמר כאן ואחרי וחצי שעות בטלפון Dell אמרו להחליף את mobo. עכשיו הם הולכים relpace את mobo תהיה חבר שלי לאבד את הקבצים על harddrive? |
|
| |||
| |||
| בידיעה של Dell .. הכל אפשרי. אם הם משנים את mobo על אותו מודל, הוא לא אמור לאבד אותם <famous האחרון words> |
|
| |||
| |||
| אם אתה שולח את המחשב בחזרה, אני לא לסמוך על הקבצים שלך חוזרים עם זה. אתה יכול לקחת את הכונן הקשיח החוצה ולשלוח אותו בחזרה אליהם, כמו פיל למרות אמר, היא של Dell וכל דבר יכול לקרות! |
|
| |||
| |||
| ובכן הם שולחים מישהו מחוץ לבית כדי להחליף את חלקי. אין צורך לשלוח PC לראש Dell. |
|
| |||
| |||
| טוב בסדר. קראתי סיפור הם הלכו Dell טכנאי עד הבית תיקון ושבר את המחשב. לפני שהוא מגיע לפני שהוא מתחיל לפעול, או לוודא כי Dell היא אחראית לכל נזק ושהוא לובשת נגד סטטי הלהקה רק זהירות. |
|
| |||
| |||
| אגיד תודה חבר שלי. ואת יודעת איך הם Dell לא מצליח לעבור את כביש פרטי, אלא אם כן יש לו את זה. שני Puppys גדולה לא בטוח מכשפה אחת הייתי רגיל לעבוד עם puppys או בעל הבית. |