mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Dell Inspiron 531 Ar blogai plokštės ?????

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 26, 2009, 00:32
Narys

Default Dell Inspiron 531 Ar blogai plokštės ?????

Turiu draugą, kuris Dell Inspiron 531, kad yra daug problemų pastaruosius 4 mėnesius jie nesugebėjo pasinaudoti kompiuteriu, jeigu jis yra saugus būdas. I ran memtest-86, dėl to nieko blogo atminties. From what I can find out this kompiuteryje yra du procesorius ir tai reikštų RAM turėtų būti Slots 1 3. Nepatinka cam forma dell Slots 1 2. Apie savaitę jie vadinami "Dell" už 10-tą kartą, ir jie sakė, kad RAM. Ir kadangi jis buvo pagal garantija "Dell būtų relpace jį. Kai Tech išėjo PC buvo rodyti, o tik imu, jis persikėlė atgal į RAM Slots 1 2 ir pc nebus darbą visiems. Tada jis sakė, kad tai buvo pagrindinė plokštė, kad problema buvo ir bus dar dvi valandas relpace ją keturioms valandoms po mano draugas vadina tech vaikinas ir sužinojo, kad "Dell" teigė, kad jie negali pakeisti pagrindinę plokštę, nes buvo ne jos problema yra programa Vista.
Aš kalbėjau, kad mano draugas šiandien ir nustatė, kad dabar jie negali gauti kompiuterį įjungti ne visi.
Dozę kas žino, jei šį plokštė turi problemų (pvz., Dell ORY206 AR 0RY206 modelio numeriu.
Ar ji galėjo būti kažkas su procesoriumi. Dabar man tik reikia ją gauti rodyti perkelti failus į kitą diską.
Tada mes atrodyti, kad naudojate kompiuterį citrina teisė. Yra garantija yra geras iki 2011 metų.
Old Sausis 26, 2009, 00:43
Donorų grupės

"Dell" yra akivaizdžiai bando screw you out of fix.

RAM Slots neturėtų klausimas, bet jei jis tikrai pooping, kada DIMM juda, kad tai rodo miršta MOBO. Tai ne procesorius, o jei memtest veikia bauda It's not that either.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Sausis 26, 2009, 06:47
Donorų grupės

Mano patarimas būtų ... Grįžtant prie Dell ir reikalauti, kad kalbėti su priežiūros pareigūno ir reikalauti kito remonto. Jei jis warrantied iki 2011 m., tuomet jūs turite visas teises.

Good Luck tho ..... kaip Dell yra duobes: (

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Sausis 26, 2009, 11:55
Narys

Bandė skambinti "Dell" dar kartą, ir dabar jie įdėti mano draugas sulaikyti ir tada tiesiog pakabinti. Jie nustatė, kad kai jie įsigijo kompiuterį jie taip pat pirko pratęsti garantinį ir geras iki 2013 metų. Tačiau jis, atrodo, kad "Dell" mano MOBO nėra įtraukti į šią garantiją.
Mano draugas sužinojo, kad kai skambinate Dell pagalbos į JAV skambinti gose, kad kas nors Indijoje.
Old Sausis 26, 2009, 16:43
Narys

Nusmuko mano draugams ir pažvelgė į jo modelio numerç MOBO ir skiriasi, kad tai, kas išeina po sistemos failus kompiuteryje. Dėl MOBO numeris M2N61-AX. Papasakojo mano draugas, kas buvo pasakyta čia ir po dviejų su puse valandos ant telefono Dell "teigė, kad jie būtų pakeisti MOBO.
Dabar jie ruošiasi relpace MOBO bus mano draugas prarasti failus kietajame diske?
Old Sausis 26, 2009, 16:46
Donorų grupės

Žinant Dell .. kas yra įmanoma.
Jei jie pakeisti to paties modelio MOBO, jis neturėtų prarasti juos <famous paskutinis words>
Old Sausis 27, 2009, 14:25
Narys

Jei siunčiate grąžinti kompiuterį, nenoriu pasikliauti savo failus grįžti su juo.

Galima imtis kietąjį diską ir siųsti jį atgal į juos, kaip Phil nors sako, tai yra Dell ir nieko negali atsitikti!
Old Sausis 27, 2009, 14:37
Narys

Na jie siunčiasi kažkas iš to namo, kuris pakeis dalys. Nereikia siųsti PC Atgal į Dell.
Old Sausis 27, 2009, 16:28
Narys

Gerai, gerai. Aš perskaičiau istoriją buvo Dell technikas nuvyko į namų remonto ir sugedo kompiuteris. kol jis ateis arba kol jis pradeda įsitikinti, kad Dell yra atsakinga už bet kokią žalą, ir kad jis nešioja anti statinius juosta tik atsargumas.
Old Sausis 27, 2009, 17:19
Narys

Ačiū papasakos mano draugas. Ir žinoti, kaip jie "Dell" negaus praeities važiuojamosios kelio dalies jei jis ją. Du dideli Puppys nežinote, ragana viena aš įpratęs prie mess with puppys ar namo savininkas.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up 1.300 Dell Inspiron dmdougie BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 Lapkritis 18, 2009 13:25
Dell Inspiron 530 ken979 General Hardware Chat 11 Balandis 12, 2008 08:54
Mano Dell Inspiron neįsijungia. Aguonos Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 2 vasaris 2008 03:17
Dell Inspiron 530 komponentai pcgamer530 Cases & Power Supplies 2 16 gruodis 2007 05:27
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.