mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Dell Inspiron 531 Has slikti motherboard ?????

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 26, 2009, 00:32
Loceklis

Man ir draugs, kas ir Dell Inspiron 531, kas ir daudz problēmas pēdējo 4 mēnešu laikā viņi nav varējuši izmantot datoru ja tas ir droši režīmā. I ilga memtest-86 par to nekas nav kārtībā ar atmiņu. No tā, ko es varu uzzināt šo PC ir divu procesoru, un tas nozīmētu ram jābūt 1 slots 3. Nepatīk tas cam forma Dell 1 slots 2. Apmēram nedēļas pirms viņi sauc par "Dell par 10. laikā, un tie teica, ka RAM. Un tāpēc, ka tas bija garantijas Dell būtu relpace to. Kad tech iznāca pc bija palaistas, bet tikai drošā režīmā, viņš pārcēlās ram atpakaļ 1 slots 2 un pc nedarbosies vispār. Tad viņš teica, ka tā ir mātesplate, kas bija problēma un būtu atpakaļ divas stundas, lai relpace ir četras stundas vēlāk mans draugs sauc šo tehnoloģiju puisis un atklāja, ka "Dell" paziņoja, ka ir nevis aizstāj mātesplatē tai nebija problēmu, ir programma Vista.
Es runāju ar savu draugu šodien un konstatēja, ka tās nevar iegūt datoru ieslēgtu visu.
Devu, ikviens zina, ja šī mātesplate ir problēmas (Dell ORY206 OR 0RY206 modeļa numuru.
Vai varētu tas būtu kaut kas ar procesoru. Labi tagad es tikai nepieciešams, lai saņemtu to darbību, lai pārvietotu failu uz citu Harddrive.
Tad mēs Skaties, izmantojot datoru citronu likumu. Ir garantija ir labs līdz 2011.
Old Janvāris 26, 2009, 00:43
Donors Group

Dell acīmredzami mēģinot skrūvi jūs no fiksēt.

RAM slots nav jautājums, bet, ja tas ir noteikti pooping, kad DIMMs tiek pārvietoti, ka tas norāda uz mirst MOBO. Tas nav procesors, un ja memtest iet smalkas tas nav ka vai nu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 26, 2009, 06:47
Donors Group

Mans padoms būtu ... atgriezties uz uz Dell un uzstāt par uzstāšanās uz uzraudzītāja un uzstāt uz citu remonts. Ja tas ir warrantied līdz 2011, tad jums ir visas tiesības.

Good Luck tho ..... kā Dell ir bedres: (

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Janvāris 26, 2009, 11:55
Loceklis

Mēģinājis zvanīt Dell agin un tagad viņi laiž manu draugu turēt un tad tikai hang up. Viņi konstatēja, ka tad, kad tie pērk datoru, nopirka arī pagarina garantijas un ir labs līdz 2013. Bet šķiet, ka Dell domā MOBO nav iekļauti šajā garantijas.
Mans draugs konstatēja, ka tad, kad zvanāt Dell pēc palīdzības ASV zvanīt gose kādam Indijā.
Old Janvāris 26, 2009, 16:43
Loceklis

Devos atpakaļ uz leju, lai mani draugi un paskatījās modeļa numuru par MOBO un tā atšķiras tas, kas nāk līdz ar sistēmas failus uz datoru. Par MOBO numurs ir M2N61-AX. Stāstīja mans draugs, kas tika teikts šeit, un pēc diviem ar pusi stundas tālruni Dell teica, ka viņi varētu aizstāt MOBO.
Tagad, kad tās gatavojas relpace MOBO mans draugs zaudēt failus Harddrive?
Old Janvāris 26, 2009, 16:46
Donors Group

Zinot Dell .. viss ir iespējams.
Ja tās maina MOBO par pašu modeli, viņam nav jāzaudē tās <famous pēdējā words>
Old Janvāris 27, 2009, 14:25
Loceklis

Ja nosūtāt datoru atpakaļ, es nebūtu rēķināties failus atpakaļ ar to.

Jūs varētu veikt cieto disku, un nosūta to atpakaļ uz tām, kā Phil teica gan, tas ir Dell un kaut kas var notikt!
Old Janvāris 27, 2009, 14:37
Loceklis

Labi tie ir nosūtot kādu, lai mājās, lai aizstātu daļām. Nav jānosūta pc atpakaļ uz dell.
Old Janvāris 27, 2009, 16:28
Loceklis

ok labi. Es izlasīju stāstu bija dell tehniķis devās mājās remonts un salauza datoru. pirms viņš nāk vai pirms viņš sāk pārliecināties, ka dell ir atbildīgs par zaudējumu atlīdzību un ka viņš nēsā pret statisko joslā tikai par piesardzību.
Old Janvāris 27, 2009, 17:19
Loceklis

Paldies pateiks mans draugs. Un zina, kā tie Dell neiekļūs pagātnē piebraucamais ceļš, ja vien viņš to. Divi lieli Puppys pārliecināts raganu viens es paradis sajaukt ar puppys vai mājas īpašniekam.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.