![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam znajomego, który ma Dell Inspiron 531, które ma wiele problemów Przez ostatnie 4 miesiące nie były w stanie korzystać z komputera, chyba że jest w trybie awaryjnym. I prowadził memtest-86 na niej nic złego w pamięci. Z tego co mogę znaleźć tego komputera jest procesor z podwójnym, a to oznacza barana należy w 3 sloty 1 an. Nie podoba krzywkowo Dell w postaci gniazd 1 jeden 2. Około tydzień temu wezwali do Dell 10. czas i nie powiedział, że barana. A ponieważ było to w ramach gwarancji Dell relpace go. Gdy wyszedł technologicznie komputer został uruchomiony, ale tylko w trybie awaryjnym, on przeniesiony z powrotem do gniazd pamięci RAM 1 jeden 2 i PC nie działa w ogóle. Potem powiedział, że była to płyta, która była i będzie problem z powrotem na dwie godziny do relpace to cztery godziny później mój przyjaciel nazywanie tej technologii facet i okazało się, że Dell powiedział, że nie były one zastąpienie płyty głównej dla niej nie był to problem jest program Vista. I mówił do dziś mój przyjaciel i stwierdził, że obecnie nie można dostać komputer, aby włączyć na wszystkich. Dawka ktoś wie czy to płyta ma problemy (np. Dell ORY206 LUB 0RY206 numer modelu. Albo może to być coś z procesorem. W tej chwili mogę tylko dowiedzieć się, jaki jest uruchomiona, aby przenieść pliki do innego dysków twardych. Wtedy będziemy się do korzystania z komputera cytryna prawa. Nie ma dobrych gwarancji do 2011 roku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell jest oczywiście stara się śruby ci z poprawki. RAM slots nie powinno, ale jeśli jest to zdecydowanie pooping obecnie, gdy są przenoszone DIMM, które nie wskazują na Mobo umierania. To nie jest procesor, a jeśli memtest działa dobrze to, że albo nie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja rada jest ... Wracając do Dell i nalegać na rozmowę z opiekunem i nalegać na innym naprawy. Jeśli to warrantied do 2011 r., a następnie co masz rację.
| |||
| |||
| Próbowano połączyć Dell agin i teraz umieścić moim przyjacielem zawieszone, a potem po prostu odłożyć słuchawkę. Stwierdzili, że jeżeli zakupiony komputer oni kupili również rozszerzonej gwarancji i jest dobry do roku 2013. Ale wydaje się, że Dell uważa, że Mobo nie jest wliczone w niniejszej gwarancji. Mój przyjaciel dowiedział się, że podczas rozmowy Dell o pomoc w USA połączenie gose do kogoś w Indiach. |
|
| |||
| |||
| Wróciłem do moich przyjaciół i spojrzał na numer modelu na Mobo i różni się ona, że to, co nadchodzi w ramach systemu plików na komputerze. Numer na Mobo jest M2N61-AX. Powiedziałem moim przyjacielem, co zostało powiedziane tu i po dwóch i pół godziny w telefonie Dell powiedział one zastąpić Mobo. Teraz, że mają relpace z Mobo będzie moim przyjacielem utracić plików na dysków twardych? |
|
| |||
| |||
| Wiedząc, Dell .. wszystko jest możliwe. Jeżeli zmiany Mobo do tego samego modelu, nie powinien ich utracić <famous ostatnie words> |
|
| |||
| |||
| Jeśli komputer wysyła z powrotem, nie liczyć na pliki powrót z nim. Można przyjąć twardego dysku i wysyła go z powrotem do nich, jak powiedział Phil choć to Dell i wszystko może się zdarzyć! |
|
| |||
| |||
| Cóż one wysłanie kogoś do domu w celu zastąpienia części. Nie trzeba wysłać z powrotem do komputera Dell. |
|
| |||
| |||
| ok dobra. i odczytać historię były dell technika poszła do domu i złamała naprawy komputera. przed pochodzi lub przed zaczyna się upewnić, że Dell jest odpowiedzialny za wszelkie szkody i że nosi anty statyczne zespół tylko dla ostrożności. |
|
| |||
| |||
| Dzięki powie mój przyjacielu. I know-how są Dell nie będzie przeszłości podjazd chyba że je. Dwa duże Puppys pewno nie będę szkarłacica jeden przyzwyczajenie do bałaganu z puppys lub w domu właściciela. |
![]() |
|
| Zakładki |