![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un prieten care are un Dell Inspiron 531, care are mai multe probleme pentru ultimii 4 luni nu au fost capabile să folosească computerul în cazul în care nu este în modul de siguranţă. Am fugit o Memtest-86 pe ea nimic în neregulă cu memorie. Din ceea ce am putea afla acest PC este un procesor dual şi că ar însemna de RAM ar trebui să fie în sloturile 1 an 3. Nu ca-l cam forma Dell în sloturile 1 an 2. Despre o săptămână în urmă au numit Dell pentru al 10-lea timp şi au spus că aceasta a fost de RAM. Şi pentru că a fost în garanţie Dell ar relpace asta. Când a ieşit tech PC-ul a fost să fie difuzate, dar numai în modul de siguranţă, S-a mutat de berbec înapoi la 1 an 2 sloturi şi PC-ul nu ar fi de lucru la toate. Apoi, el a spus că a fost placa de bază, care a fost problema şi ar fi înapoi în două ore să-l relpace patru ore mai târziu prietenul meu apel acest tip de tehnologie şi a aflat că Dell au declarat că nu au fost de înlocuire pentru placa de bază nu a fost problema aceasta este programul Vista. Am vorbit cu prietenul meu de azi şi am constatat că acestea nu pot lua acum pe computer pentru a activa la toate. Doza oricine ştie dacă placa de bază a acestei probleme (Dell ORY206 SAU 0RY206 numărul modelului. Sau ar putea să fie ceva cu procesor. Chiar acum am nevoie doar să-l rulează pentru a muta fişiere de pe un alt harddrive. Apoi, vom căuta în a utiliza computerul lămâie lege. Nu este de garanţie de bună până în 2011. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell este, evident, care încearcă să vă şurub dintr-o repar. Sloturi de RAM ar trebui să nu contează, dar dacă e sigur pooping de când DIMMs că nu sunt mutate la un punct de moarte mobo. Nu e de procesor, şi dacă Memtest să ruleze bine e că nu fie.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sfatul meu ar fi ... Du-te înapoi la Dell şi să insiste asupra vorbind la un supraveghetor şi insistă pe un alt reparaţii. Daca este warrantied, până în 2011, atunci aveţi dreptul de fiecare.
| |||
| |||
| Am încercat din nou pentru a apela Dell şi acum au pus pe "hold" prietenul meu şi apoi doar inchide. Ei au constatat că atunci când au cumpărat computerul au cumpărat de asemenea, extins de garanţie şi este bună până în 2013. Dar se pare că Dell crede de mobo nu este inclusă în această garanţie. Prietenul meu a aflat că, atunci când apel Dell pentru a vă ajuta în SUA de apel în gose la cineva din India. |
|
| |||
| |||
| S-au întors de la prietenii mei si sa uitat la numărul de model pe mobo şi că acesta este diferit de ceea ce este ce se va deschide în cadrul sistemului de fişiere de pe computer. Numărul de pe mobo este M2N61-AX. -A spus prietenul meu ce-a fost spus aici, si dupa doua ore si jumatate pe telefon Dell au afirmat că vor înlocui mobo. Acum, că au de gând să relpace de prietenul meu mobo va pierde fişierele de pe harddrive? |
|
| |||
| |||
| Cunoaşterea Dell .. orice este posibil. Dacă acestea schimba mobo pentru acelaşi model, el nu ar trebui să le pierde <famous ultima words> |
|
| |||
| |||
| Dacă trimiteţi înapoi la computer, eu nu va conta pe fişierele întoarcere cu ea. Ai putea lua pe hard disc şi trimite-l înapoi, în care le sunt, după cum a spus Phil deşi, este Dell si orice se poate întâmpla! |
|
| |||
| |||
| Ei sunt de a trimite pe cineva afară din ţara de origine cu scopul de a înlocui părţi. Nu au nevoie de PC pentru a trimite înapoi la Dell. |
|
| |||
| |||
| ok bun. Am citit o poveste a fost un tehnician Dell s-a dus la o casa de reparaţii şi a spart calculatorul. înainte de a intra sau înainte de a începe, asiguraţi-vă că Dell este responsabil pentru orice daune şi că el poartă un anti statică banda doar pentru precauţie. |
|
| |||
| |||
| Multumesc va spune prietenul meu. Şi ştiu cum sunt Dell nu vor fi trecut parcare cu excepţia cazului în care are pe ea. Două mari Puppys care sigur nu o să am obiceiul de a încurca cu puppys de origine sau de proprietar. |
![]() |
|
| Marcaje |