menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Dell Inspiron 531 má zlú dosku ?????

Reply

Thread Tools
Old 26 január 2009, 00:32
Člen Skupina

Default Dell Inspiron 531 má zlú dosku ?????

Mám priateľku, ktorá má Dell Inspiron 531, ktorá má mnoho problémov v posledných 4 mesiacoch, že už nie sú schopní používať počítač, ak je to v núdzovom režime. Bol spustený Memtest-86 na tom nič zlého pamäte. Z toho, čo môžem zistiť, tento kus je duálny procesor, a to by znamenalo barana by mal byť v slotoch 1 jeden 3. Nie ako je vačky podobe Dell v slotoch 1 jedna 2. Asi pred týždňom hovorili Dell pre 10. čas a povedali, že bol barana. A pretože to bolo v záruke Dell by relpace to. Keď tech vyšiel na PC bol spustený, ale len v núdzovom režime, přešel barana späť do slotov 1 a 2 jedno PC nebude fungovať vôbec. Potom povedal, že je to platňa, ktorá bola na tento problém a bude späť vo dve hodiny na relpace že štyri hodiny neskôr môj priateľ volania tejto tech chlap a zistil, že Dell povedal, že neboli nahradení základná doska pre neho nebol problém je je program Vista.
Rozprával som s mojím priateľom a dnes zistila, že sa teraz nemôže dostať k počítaču a zapnúť vôbec.
Dávka niekto vedieť, či táto doska má problémy (Dell ORY206 ALEBO 0RY206 číslo modelu.
Alebo by to mohlo byť niečo s procesorom. Práve teraz som len na to beh presunúť súbory na iný pevný disk.
Potom sa budeme pozerať na to pomocou počítača citrón práva. Existuje záruka, je dobré do roku 2011.
Old 26 január 2009, 00:43
Darcu Skupina

Dell sa samozrejme snaží skrutku vás z opravy.

RAM sloty nemali záležitosť, ale ak je to určite pooping von, keď DIMMy sa presúvajú, že sa miesto na umieranie Mobo. Nie je to procesor, a ak je v rozpore Memtest pokuty nie je to, že buď.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 26 január 2009, 06:47
Darcu Skupina

Moja rada by ... späť na Dell, a trvať na rozprávanie do údajov a trvať na ďalšie opravy. Ak je to warrantied do roku 2011, potom budete mať každý právo.

Good Luck Tho ..... Dell ako sú šachty: (

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 január 2009, 11:55
Člen Skupina

Snažil volať Dell agin a dnes dali my friend on hold, a potom jednoducho zavesiť. Zistili, že keď sa počítač zakúpili tiež zakúpili rozšírenú záruku, a je dobré do roku 2013. Ale to sa zdá, že si myslia, že Dell sa Mobo nie je zahrnutý v tejto záruky.
Môj priateľ zistil, že keď Dell volanie o pomoc z USA výzvu Gosei s niekým v Indii.
Old 26. januára 2009, 16:43
Člen Skupina

Sa vrátil späť na svojich priateľov a podíval sa na číslo modelu na Mobo a je iný, že to, čo prichádza až v rámci systému súborov v počítači. Číslo na Mobo je M2N61-AX. Povedal môj priateľ, čo tu bolo povedané a po dvoch a pol hodiny na telefóne Dell uviedol, že by nahradiť Mobo.
Teraz, že sa chystá relpace sa Mobo bude môj priateľ stratiť súbory na disku?
Old 26 január 2009, 16:46
Darcu Skupina

Vedúci Dell .. všetko je možné.
Ak sa zmení Mobo pre rovnaký model, nemal by stratiť ich <famous posledný words>
Old 27 január 2009, 14:25
Člen Skupina

Ak budete posielať v počítači späť, nechcel som sa na súbory sa vracajú s ním.

Tie by mohli mať na pevnom disku a poslať ho späť do nich, ako Phil povedal keď je Dell a všetko sa môže prihodiť!
Old 27 január 2009, 14:37
Člen Skupina

Tak sa zaslaním někdo do domovského nahradiť častí. Nemusíte posielať PC späť na Dell.
Old 27 január 2009, 16:28
Člen Skupina

ok dobrý. Čítala som príbeh bol dell techník šel do opráv domov a rozbil počítač. predtým, ako príde, alebo ako sa začne sa ubezpečil, že Dell je zodpovedný za akékoľvek škody a že sa nosia anti statické kapelu len na prevenciu.
Old 27 január 2009, 17:19
Člen Skupina

Vďaka povie môj priateľ. A vedieť, ako sú Dell nebude mať okolo cesty, ak si ho. Dva veľké Puppys nie sú istí, čarodějnice jedna by som zvyknutý na neporiadok s puppys alebo majiteľov domov.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 dmdougie Všeobecné Software Chat 6 18.listopadu 2009 13:25
Dell Inspiron 530 ken979 Všeobecné Hardware Chat 11 12. apríl 2008 08:54
My Dell Inspiron Won't Turn On. Maková Notebooky, Mobily a PDA 1 2. februára 2008 03:17
Dell Inspiron 530 zložiek pcgamer530 Prípady & Napájacie zdroje 2 16. decembra 2007 05:27
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.