![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám priateľku, ktorá má Dell Inspiron 531, ktorá má mnoho problémov v posledných 4 mesiacoch, že už nie sú schopní používať počítač, ak je to v núdzovom režime. Bol spustený Memtest-86 na tom nič zlého pamäte. Z toho, čo môžem zistiť, tento kus je duálny procesor, a to by znamenalo barana by mal byť v slotoch 1 jeden 3. Nie ako je vačky podobe Dell v slotoch 1 jedna 2. Asi pred týždňom hovorili Dell pre 10. čas a povedali, že bol barana. A pretože to bolo v záruke Dell by relpace to. Keď tech vyšiel na PC bol spustený, ale len v núdzovom režime, přešel barana späť do slotov 1 a 2 jedno PC nebude fungovať vôbec. Potom povedal, že je to platňa, ktorá bola na tento problém a bude späť vo dve hodiny na relpace že štyri hodiny neskôr môj priateľ volania tejto tech chlap a zistil, že Dell povedal, že neboli nahradení základná doska pre neho nebol problém je je program Vista. Rozprával som s mojím priateľom a dnes zistila, že sa teraz nemôže dostať k počítaču a zapnúť vôbec. Dávka niekto vedieť, či táto doska má problémy (Dell ORY206 ALEBO 0RY206 číslo modelu. Alebo by to mohlo byť niečo s procesorom. Práve teraz som len na to beh presunúť súbory na iný pevný disk. Potom sa budeme pozerať na to pomocou počítača citrón práva. Existuje záruka, je dobré do roku 2011. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell sa samozrejme snaží skrutku vás z opravy. RAM sloty nemali záležitosť, ale ak je to určite pooping von, keď DIMMy sa presúvajú, že sa miesto na umieranie Mobo. Nie je to procesor, a ak je v rozpore Memtest pokuty nie je to, že buď.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja rada by ... späť na Dell, a trvať na rozprávanie do údajov a trvať na ďalšie opravy. Ak je to warrantied do roku 2011, potom budete mať každý právo.
| |||
| |||
| Snažil volať Dell agin a dnes dali my friend on hold, a potom jednoducho zavesiť. Zistili, že keď sa počítač zakúpili tiež zakúpili rozšírenú záruku, a je dobré do roku 2013. Ale to sa zdá, že si myslia, že Dell sa Mobo nie je zahrnutý v tejto záruky. Môj priateľ zistil, že keď Dell volanie o pomoc z USA výzvu Gosei s niekým v Indii. |
|
| |||
| |||
| Sa vrátil späť na svojich priateľov a podíval sa na číslo modelu na Mobo a je iný, že to, čo prichádza až v rámci systému súborov v počítači. Číslo na Mobo je M2N61-AX. Povedal môj priateľ, čo tu bolo povedané a po dvoch a pol hodiny na telefóne Dell uviedol, že by nahradiť Mobo. Teraz, že sa chystá relpace sa Mobo bude môj priateľ stratiť súbory na disku? |
|
| |||
| |||
| Vedúci Dell .. všetko je možné. Ak sa zmení Mobo pre rovnaký model, nemal by stratiť ich <famous posledný words> |
|
| |||
| |||
| Ak budete posielať v počítači späť, nechcel som sa na súbory sa vracajú s ním. Tie by mohli mať na pevnom disku a poslať ho späť do nich, ako Phil povedal keď je Dell a všetko sa môže prihodiť! |
|
| |||
| |||
| Tak sa zaslaním někdo do domovského nahradiť častí. Nemusíte posielať PC späť na Dell. |
|
| |||
| |||
| ok dobrý. Čítala som príbeh bol dell techník šel do opráv domov a rozbil počítač. predtým, ako príde, alebo ako sa začne sa ubezpečil, že Dell je zodpovedný za akékoľvek škody a že sa nosia anti statické kapelu len na prevenciu. |
|
| |||
| |||
| Vďaka povie môj priateľ. A vedieť, ako sú Dell nebude mať okolo cesty, ak si ho. Dva veľké Puppys nie sú istí, čarodějnice jedna by som zvyknutý na neporiadok s puppys alebo majiteľov domov. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Všeobecné Software Chat | 6 | 18.listopadu 2009 13:25 |
| Dell Inspiron 530 | ken979 | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 12. apríl 2008 08:54 |
| My Dell Inspiron Won't Turn On. | Maková | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 2. februára 2008 03:17 |
| Dell Inspiron 530 zložiek | pcgamer530 | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 16. decembra 2007 05:27 |
| Thread Tools | |
| |