мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Делл Инспирон 531 Има лоших матична плоча ?????

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Мар 2009, 00:32
Мембер Гроуп

Default Делл Инспирон 531 Има лоших матична плоча ?????

Имам пријатеља који има Делл Инспирон 531 који има много проблема у задњих 4 месеци нису били у могућности да користе рачунаре, осим ако је у безбедном начину рада. И отрча један мемтест-86 на њему ништа лоше меморије. Фром што могу сазнати је ово пц дуални процесор и то би значило овна требали би бити у слот 1 један 3. Не свиђа цам образац Делл у слот 1 један 2. Око недељу дана они називају Делл за 10. време и рекоше да је РАМ. А будући да је под гарантни Делл би релпаце га. Кад је изашао тецх ПЦ је приказују, али само у сафе моду, Он је преселио РАМ слот 1 назад на једном 2 и ПЦ не раде све. Тада је рекао да је на матичној плочи која је била проблем и вратио би се у два сата да га релпаце четири сата касније мој пријатељ позива овај тецх момак и сазнали да је Делл, рекао је да су не мијењати матичну плочу за то није био проблем то је програм Виста.
Сам говорио да мој пријатељ данас и утврдили да се они сада не могу добити рачунар за укључивање у све.
Дозе било ко кноткле да овај матична плоча има проблема (Делл ОРЫ206 ИЛИ 0РЫ206 број модела.
Или би могло бити нешто са процесор. Управо сада сам само требате добити то трчање за премештање датотеке у другу харддриве.
Тада ћемо гледати на рачунар помоћу лимун закон. Постоји гаранција је добро до 2011.
Old 26. Мар 2009, 00:43
Донаторска Група

Делл је очигледно покушава вијак вам је поправити.

РАМ слот материје не би требало, али ако је дефинитивно оут поопинг када су се преселили ДИММс који не указују на умирање мобо. То није процесор, и ако мемтест пролази у реду да то није било.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 26. Мар 2009, 06:47
Донаторска Група

Мој савет би био ... вратити се на Делл и инсистирају на говорећи на надгледања и инсистирају на други поправку. Ако је уаррантиед до 2011, онда имате свако право.

Сретно мада ..... као што су Делл јама: (

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 26. Мар 2009, 11:55
Мембер Гроуп

Покушао назвати Делл агин, а сада су ставили мој пријатељ на чекање, а затим једноставно обеси. Они су утврдили да кад су купили рачунар и они купили продужен гаранција те је добар све док 2013. Али то, чини се да Делл размишља на мобо није укључена у гаранцију.
Мој пријатељ открио да када Делл позив за помоћ у САД на позив госе некоме у Индији.
Old 26 јан 2009, 16:43
Мембер Гроуп

Врати се на своје пријатеље и погледа на модел број на мобо а то је да је оно што разликује долази под системске датотеке на рачунару. Број на мобо је М2Н61-АКС. Мој пријатељ је рекао оно што је речено овде, а након два и по сата на телефон Делл је рекао да ће заменити мобо.
Сада када иду на релпаце је мој пријатељ мобо ће изгубити датотеке на харддриве?
Old 26. Мар 2009, 16:46
Донаторска Група

Познавајући Делл .. што је могуће.
Ако они променили мобо за исти модел, он не би требао изгубити их <фамоус последња уордс>
Old 27. Мар 2009, 14:25
Мембер Гроуп

Ако пошаљете назад на рачунару, не бих рачунати на ваше датотеке повратку са њом.

Могло би потрајати хард отјерао и послати га назад у њима, као и Пхил је рекао да је Делл и било што може десити!
Old 27. Мар 2009, 14:37
Мембер Гроуп

Па они су неко послати на почетној за замену делова. Не треба послати натраг на пц Делл.
Old 27. Мар 2009, 16:28
Мембер Гроуп

ок добро. Прочитала сам причу били Делл техничар оде у дом поправак и разбио рачунар. пре него што дође или пре него што почне да проверите да Делл је одговоран за штете и да он носи анти статични бенд само за безбедност.
Old 27. Мар 2009, 17:19
Мембер Гроуп

Тханкс ће рећи мој пријатељ. А знамо како су Делл неће добити код аугуст, осим ако је то он. Две велике Пуппыс једна вештица не сигуран сам да би навика неред са пуппыс или кући власника.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Делл подршка Центар Дсц.ексе Мессинг Горе Делл ИНСПИРОН 1300 дмдоугие Уопштено Софтуаре Цхат 6 18. новембар 2009 13:25
Делл Инспирон 530 кен979 Генерал Хардуаре Цхат 11 12 април 2008 08:54
Мој Делл Инспирон Уон'т Турн Он. Мак Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 2 фебруар 2008 03:17
Делл Инспирон 530 компоненти пцгамер530 Цасес & Поуер Супплиес 2 16 децембар 2007 05:27
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц