![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам пријатеља који има Делл Инспирон 531 који има много проблема у задњих 4 месеци нису били у могућности да користе рачунаре, осим ако је у безбедном начину рада. И отрча један мемтест-86 на њему ништа лоше меморије. Фром што могу сазнати је ово пц дуални процесор и то би значило овна требали би бити у слот 1 један 3. Не свиђа цам образац Делл у слот 1 један 2. Око недељу дана они називају Делл за 10. време и рекоше да је РАМ. А будући да је под гарантни Делл би релпаце га. Кад је изашао тецх ПЦ је приказују, али само у сафе моду, Он је преселио РАМ слот 1 назад на једном 2 и ПЦ не раде све. Тада је рекао да је на матичној плочи која је била проблем и вратио би се у два сата да га релпаце четири сата касније мој пријатељ позива овај тецх момак и сазнали да је Делл, рекао је да су не мијењати матичну плочу за то није био проблем то је програм Виста. Сам говорио да мој пријатељ данас и утврдили да се они сада не могу добити рачунар за укључивање у све. Дозе било ко кноткле да овај матична плоча има проблема (Делл ОРЫ206 ИЛИ 0РЫ206 број модела. Или би могло бити нешто са процесор. Управо сада сам само требате добити то трчање за премештање датотеке у другу харддриве. Тада ћемо гледати на рачунар помоћу лимун закон. Постоји гаранција је добро до 2011. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Делл је очигледно покушава вијак вам је поправити. РАМ слот материје не би требало, али ако је дефинитивно оут поопинг када су се преселили ДИММс који не указују на умирање мобо. То није процесор, и ако мемтест пролази у реду да то није било.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мој савет би био ... вратити се на Делл и инсистирају на говорећи на надгледања и инсистирају на други поправку. Ако је уаррантиед до 2011, онда имате свако право.
| |||
| |||
| Покушао назвати Делл агин, а сада су ставили мој пријатељ на чекање, а затим једноставно обеси. Они су утврдили да кад су купили рачунар и они купили продужен гаранција те је добар све док 2013. Али то, чини се да Делл размишља на мобо није укључена у гаранцију. Мој пријатељ открио да када Делл позив за помоћ у САД на позив госе некоме у Индији. |
|
| |||
| |||
| Врати се на своје пријатеље и погледа на модел број на мобо а то је да је оно што разликује долази под системске датотеке на рачунару. Број на мобо је М2Н61-АКС. Мој пријатељ је рекао оно што је речено овде, а након два и по сата на телефон Делл је рекао да ће заменити мобо. Сада када иду на релпаце је мој пријатељ мобо ће изгубити датотеке на харддриве? |
|
| |||
| |||
| Познавајући Делл .. што је могуће. Ако они променили мобо за исти модел, он не би требао изгубити их <фамоус последња уордс> |
|
| |||
| |||
| Ако пошаљете назад на рачунару, не бих рачунати на ваше датотеке повратку са њом. Могло би потрајати хард отјерао и послати га назад у њима, као и Пхил је рекао да је Делл и било што може десити! |
|
| |||
| |||
| Па они су неко послати на почетној за замену делова. Не треба послати натраг на пц Делл. |
|
| |||
| |||
| ок добро. Прочитала сам причу били Делл техничар оде у дом поправак и разбио рачунар. пре него што дође или пре него што почне да проверите да Делл је одговоран за штете и да он носи анти статични бенд само за безбедност. |
|
| |||
| |||
| Тханкс ће рећи мој пријатељ. А знамо како су Делл неће добити код аугуст, осим ако је то он. Две велике Пуппыс једна вештица не сигуран сам да би навика неред са пуппыс или кући власника. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Делл подршка Центар Дсц.ексе Мессинг Горе Делл ИНСПИРОН 1300 | дмдоугие | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 18. новембар 2009 13:25 |
| Делл Инспирон 530 | кен979 | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 12 април 2008 08:54 |
| Мој Делл Инспирон Уон'т Турн Он. | Мак | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 2 фебруар 2008 03:17 |
| Делл Инспирон 530 компоненти | пцгамер530 | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 16 децембар 2007 05:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |